MAIG
07

Conferència

Palma - Centre de Cultura de Palma - Aula 1 19:00
"La protecció jurídica dels malalts mentals crònics"

Conferència a càrrec d'Antoni Gomila Benejam, catedràtic de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears i director de la Fundació Tutelar DEMÀ. Organització: Associació de Familiars de Persones amb Malaltia Mental "La Veu de l'Esperança".

MAIG
08

Conferència

Palma - Centre de Cultura de Palma - Aula 1 19:00
"Hàbits tòxics i salut mental"

Conferència a càrrec de C. Bardolet i Casas, psiquiatre i coordinadora de la Unitat de Salut Mental de Son Pisà i Ana Agius Pelegrin, metge del Centre d'Atenció a les Drogodependències. Organització: Associació de Familiars de Persones amb Malaltia Mental "La Veu de l'Esperança".

MAIG
09

Cinema

Palma - Centre de Cultura de Palma - Auditori 19:00
Homenatge a Segundo de Chomón

Conferència "Dos mots de cinema mut", a càrrec de Miquel Àngel Llonovoy, conferència "Segundo Chomón, el cinema de la fascinació", a càrrec de Joan M. Minguet Batllori, professor UAB i projecció de films de Segundo Chomón.

Organització: Universitat de les Illes Balears i Obra Social de "SA NOSTRA", amb la col·laboració del Consell de Mallorca.

Col·loqui

Palma - Centre de Cultura de Palma - Aula 1 19:30
"Nicaragua: mujeres y tierra"

A càrrec d'Eva Pineda, responsable de Gènere de la Cooperativa Aldea Global de Nicaràgua. Presenta: Pilar Sevilla, coordinadora Intermon Oxfam en Mallorca. Organització: Intermon Oxfam.

MAIG
11

Concert

Palma - Centre de Cultura de Palma - Auditori 19:00
II Encontre Internacional de Música

Concert a càrrec del Trio "San Sebastián" (Aida Maldonado Díaz, piano; Antonio Viñuales Pérez, violí i Salvador Bolón Edo, chelo). Obres de Beethoven i Schubert. Organització: Artendins, Aula de formació artística.

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19