Hemeroteca
Nº 219 20-12-2016
CONCERT DE NADAL
 

Blauets de Lluc i Cappela canten el Concert Solidari de Nadal

Organitzat per l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA, el Concert de Nadal que enguay compta amb els Blauets i Cappela serà solidari. La recaptació íntegra del concert serà per a l’associació ‘Dignitat i feina’. Dimecres, 21 de desembre, 20.00h. Església de Santa Eulàlia de Palma. No t'ho perdis!

més info >>

SOLIDARITAT
 

DIGNITAT I FEINA

El tradicional concert que organitza per a Nadal la Fundació Caixa de Balears, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA, tendrà de bell nou una finalitat solidària. La recaptació íntegra es destinarà a ajudar a la intensa tasca que desenvolupa l'associació 'DIGNITAT I FEINA'.

més info >>

CENTRE DE CULTURA SA NOSTRA
 

Activitats de Nadal per a famílies

Convidam la ciutadania a prendre part dels tallers familiars i les activitats musicals que organitzam per a Nadal en el Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma, al carrer Concepció. Aquestes activitats es realitzaran els dies de vacances escolars, entre el 27 i el 30 de desembre.

més info >>

TALLER MUSICAL
 

Un món de nadales

T’atreveixes a fer la volta al món cantant. Si vens el dimecres, 28 de desembre a les 11.45h, al Centre de Cultura SA NOSTRA, al carrer de la Concepció, núm. 12 de Palma, podràs fer un llarg i harmoniós viatge. Els músics més increïbles ens portaran als llocs més màgics de l’univers... Vine!

més info >>

TALLER DE TORRONS
 

Vine i gaudeix amb Tomeu Arbona

L’arqueòleg de la gastronomia illenca, Tomeu Arbona, ens ensenyarà com fer els torrons més gustosos i atractius per aquestes festes de Nadal i Cap d’any. Serà en un dels tallers estrella, 28 i 29 de desembre, que presenta el Centre de Cultura SA NOSTRA. No t’ho perdis!

més info >>

FOTOGRAFIA
 

‘A cel obert’

Sa Nostra Sala d’Eivissa acull fins al pròxim 27 de gener l'exposició ‘A cel obert’, composta per 33 fotografies de Toni Pomar que pertanyen al fons de l 'Arxiu d'Imatge i So del Consell d'Eivissa’. Arquitectura i paisatges inèdits és la proposta d’aquesta exposició organitzada pel Consell d'Eivissa.

més info >>

SALA DE CULTURA SA NOSTRA A MAó
 

LUDOTECA DE NADAL 2016

L’Obra Social i BMN-SA NOSTRA ofereixen per a Nadal un plec d’activitats per al públic infantil. Coordinades per Illetra, tendrán lloc a la Sala de Cultura SA NOSTRA del carrer s’Arraval, 32, a Maó. Tallers i espectacles d’allò més divertit, entretingut i didàctic.

més info >>

TALLER DE NADAL
 

Betlem retallable amb Giovanni Lonardo

L’artista italià, fincat a Mallorca, Giovanni Lonardo ens proposa un taller d’allò més interessant: fer un betlem amb figures de paper retallades. Lonardo, lutier i mestre del paper i la llum, omplirà d’innovadora creativitat el betlem tradicional mallorquí.

més info >>

CULTURA TRADICIONAL
 

El Betlem del Centre de Cultura SA NOSTRA

El Centre de Cultura SA NOSTRA presenta el betlem tradicional mallorquí, fruit d’anys de creació artesanal de l’artista Miquel Àngel Moncadas i Batle (Palma 1991). Es pot visitar de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30h i de 17.00 a 20.00h. Fins el 9 de gener.

més info >>

AMB EL COMERç
 

Palma, tot un centre de diversió

Els comerciants de Palma, les patronals  Afedeco i Pimeco, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, el Govern de les Illes Balears, BMN-Sa Nostra i d’altres cases comercials, ens proposen una nova edició de la campanya ‘Palma, tot un centre de diversió’. Del 3 de desembre al 10 de gener!!

més info >>

DOCUMENTAL
 

SustainablEating

La Fundació espanyola de Dietistes-Nutricionistes ha elaborat aquest interessantíssim documental sobre l'Alimentació Sostenible. Es presenta al Centre de Cultura SA NOSTRA el dimarts, 27 de desembre, a les 19.00h.

més info >>

EIVISSA. NADAL
 

El diverespai

BMN-SA NOSTRA i l’Obra Social col·laboren amb el Consell Insular d'Eivissa i l'Escola de Temps Lliure S'Espurna per organitzar la 19a Fira Infantil de Nadal, DIVERESPAI. Un gran saló lúdic i educatiu amb 5.000 metres quadrats de superfície i amb una infinitat de propostes culturals.

més info >>

MENORCA
 

Maó presenta un programa de Nadal carregat d’activitats

Més de 80 activitats tendran lloc a Maó, Sant Climent i Llucmaçanes, organitzades per l'ajuntament vde Maó, comptaran amb la implicació d’entitats veïnals, culturals, socials i comercials de la ciutat. Hi col·labora BMN-SA NOSTRA i l’Obra Social.

més info >>

PRESENTACIó LLIBRE
 

‘El juego de la vida mediterranea’

Als països més desenvolupats les malalties cròniques no transmissibles, com la diabetis, l'obesitat i la depressió, augmenten sense parar. Com és possible? Per trobar la resposta, el psiquiatre Mauro García Toro presenta, de la mà del Telèfon de l'Esperança, el seu llibre ‘El juego de la vida mediterranea’.

més info >>

CINEFòRUM
 

‘Capacitats, vincles i suports’

Projecció del llargmetratge documental Qué tienes debajo del sombrero?, dirigit per Lola Barrera i Iñaki Peñafiel i produït per Julio Medem. Organitza Amadip Esment Fundació, amb la col·laboració de l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA. Dimarts, 20 de desembre, 18.00h. Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.

més info >>

PRESENTACIó LLIBRE
 

'Riqueza eterna'

De la mà d’ALCER, l’Associació de lluita contra les malalties del ronyó, es presenta aquest primer llibre de Joan Amengual Campins, una novel·la titulada ‘Riqueza eterna’. Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.

més info >>

ENTREVISTA
 

El cervell, motor de qualitat de vida

María José Lluy Planells (Palma, 1983), mestre d’educació primària i master en neurodidàctica, és especialista en la implementació de programes d’estimulació cognitiva i coordinadora d’un dels cursos d’adults que ofereix l’Obra Social amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA.

més info >>

CURSOS D'ADULTS
 

El món en les teves mans

Curiós, entretingut, divertit, intens i ric en respostes... Els cursos que imparteix el professor Joan Roig en el Centre de Cultura SA NOSTRA tenen molts d’aquests atributs. Ell fa senzilles les complexitats del món tecnològic que tenim en les nostres mans.

més info >>

RESPONSABILITAT SOCIAL
 

BMN-SA NOSTRA integra la política de RSC a la seva gestió

El Consell d'Administració aprova l'informe de RSC, realitzat amb les directrius del Global Reporting Initiative. Amb més de 3.887 activitats, BMN ha dut a terme una important acció social en els seus territoris d'origen.

més info >>

ENTREVISTA
 

El club de la lectura

Blanca Ballester, doctora i llicenciada en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona, coordina el Club de Lectura que proposa l’Obra Social dins el plec de novetats dels cursos d’adults 2016-2017. És el darrer dijous de cada mes.

més info >>

FORMACIó
 

Cursos per a adults 2016 - 2017

L’Obra Social SA NOSTRA i BMN posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.

més info >>

--------------------

AGENDA

PALMA

Centre de Cultura de Palma

Dia 20 de desembre, 19:00 h

¿ Qué tienes debajo del sombrero ?

Projecció del film de Lola Barrera i Iñaki Oeñafiel, (2006 VOSE)

Organitza: Amadip-Esment, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 21 de desembre, 18:00 h

El juego de la vida mediterránea

Llibre escrit per al Dr. Mauro García Toro, l’acompanyaran el Sr. Marià Gastalver, psicòleg i director de l’Assocaicó Tefèfon de l’Esperança, Sr. Esteve Humer i Sra. Margalida Gili.   

Organitza: Associació Telèfon de l’Esperança,  Obra Social i BMN

Veure tot >>

Parròquia de Santa Eulàlia

Dia 21 de desembre, 20:00 h

Concert Solidari de Nadal

Concert Solidari de Nadal a benefici de l'Associació "Dignitat i Feina" amb els Blauets de Lluc i Cap Pela

Entrada / donatiu: 5 €

Fila 0, donatiu voluntari: BMN - Sa Nostra c/c 0487 2100 9220 0001 3443

Organitza: Obra Social i BMN

Veure tot >>MAó

Sala de Cultura de Maó

Dia 27 de desembre, 17:00 h

Manualitats per decorar l'arbre

Taller per a infants d'entre 7 i 13 anys

Durada 3 hores.

Nombre màxim de participants: 15

Inscripcions a partir del dia 19 de desembre al mail: illetra.cultura@gmail.com, tel 620 00 33 52 / 699 98 21 80

Organitza: Illetra, Obra Social i BMN

 

Veure tot >>

Dia 28 de desembre, 17:00 h

Elaboració de les figures dels Reis d'Orient

Taller per a infants d'entre 7 i 13 anys

Durada: 1,5 hores.

Nombre màxim de participants: 15

Inscripcions a partir del dia 19 de desembre al mail: illetra.cultura@gmail.com, tel. 620 00 33 52 / 699 98 21 80

Organitza: Illetra, Obra Social i BMN

 

Veure tot >>

Dia 28 de desembre, 18:30 h

Fanalets de Nadal

Taller per a infants d'entre 7 i 13 anys

Durada: 1,5 hores.

Nombre màxim de participants: 15

Inscripcions a partir del dia 19 de desembre al mail: illetra.cultura@gmail.com, tel. 620 00 33 52 / 699 98 21 80

Organitza: Illetra, Obra Social i BMN

Veure tot >>EIVISSA

Sala de Cultura de Eivissa

A cel obert

Exposició de fotografies de Toni Pomar

Romandrà oberta fins al 27 de gener de 2017

Horari de visites de dilluns a divendres:

matins d'11 a 14 h 

tardes de 18 a 20.30 h

Organitza: Consell Insular d'Eivissa, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions