Hemeroteca
Nº 216 27-05-2016
EXPOSICIó
 

CONTRASTES

JOHANNA HESS i CSILLA KUDOR i MARIANO MAYOL mostren les seves darreres creacions del 21 maig al 31 juliol al Centre de Cultura SA NOSTRA. La fundació alemanya Stiftung für Kunst und Kultur e.V. Bonn i la Fundació Caixa de Balears organitzen la mostra.

més info >>

JORNADA
 

‘DE LO PSICO A LO SOCIAL’

El Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma acull aquest divendres, 27 de maig, les VI JORNADES AUTONÒMIQUES de l’Associació Balear de Salut Mental. Es parlarà d’inclusió, feina i prevenció en taules rodones i una conferencia tractatà ‘l’ètica en la salut mental i ètica de l’humor’.

més info >>

PREMIS
 

Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB

Aquest divendres s’han lliurat els premis de la XXVII edició del Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB. Hi han participat 40 equips i 131 alumnes. La rendibilitat del primer classificat és del 69%. Els millors s’han repartit 4.500 euros en premis.

més info >>

MúSICA AL CENTRE
 

III FESTIVAL DE PRIMAVERA

En el marc d’aquest festival de l’harmonia i el color musical, la violinista Dobrochna Banaszkiewicz,  Susana Stefanovic al violoncel i Héctor Sánchez al piano ens oferiran una meravella de concert. Amb obres de Mendelssohn i Brahms. Centre de Cultura. Dissabte, 28 de maig.

més info >>

CONCERTS
 

Support Your Local WOMEN Scene

El cicle WOMEN don’t WAIT, nascut el novembre passat, cinc anys després del final del WAITING for WAITS, inicia una col·laboració amb el Centre de Cultura SA NOSTRA per promoure la figura de la dona dins l’escena musical de Mallorca.

més info >>

PROJECTE EXPOSITIU
 

WOP SAY ELOPA OU LIVÈRNIA?

WOP SAY ELOPA OU LIVÈRNIA? O la impossibilitat de trobar un títol... Ens complau presentar-vos la proposta dels alumnes de Batxillerat Artístic del Col·legi LLuís Vives, que es podrà veure, pensar, meditar, reflexionar i estimar, en el Centre de Cultura SA NOSTRA, del 23 al 27 de maig de 2016.

més info >>

TECNOLOGIA
 

BMN-SA NOSTRA llança BMNpay

BMN-SA NOSTRA presenta BMNpay, una plataforma electrònica de pagaments mòbils, amb la qual dóna un pas important en la diversificació i la innovació dels serveis bancaris que faciliten la mobilitat i la immediatesa dels clients i usuaris.

més info >>

MONSTRUOSA-MENT
 

Percepcions de la irrealitat

El cicle de cinema que proposa el Centre de Cultura SA NOSTRA, de la mà de l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA arriba a la fi amb Percepcions de la irrealitat. Tendrà lloc dimarts, 31 de maig, amb un doble plat que va de ‘Nu2’ de Pedro Riutort a ‘L'Altre’ de Robert Mulligan.

més info >>

BMN-SA NOSTRA
 

Microcrèdits, una alternativa eficaç

Fomentar la creació de llocs de treball, impulsar l'emprenedoria i ajudar als treballadors autònoms, cooperativistes i joves empresaris al desenvolupament de microempreses a Mallorca és l'objectiu del conveni que tenen en marxa la Fundació Barceló, ISBA i BMN-SA NOSTRA.

més info >>

ACTUALITAT
 

‘El poder’

El setmanari dedicat a l’economia, l’empresa i el turisme ‘El económico’, distribuït pel diari Ultima Hora, Menorca i El Periódico de Ibiza y Formentera, en el seu primer número del mes de maig publica l’article ‘El poder’, del qual n’és autor Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA.

més info >>

CINEMA ISRAELIà
 

2 Night

Dirigida per Roi Werner en el 2012, aquesta pel·lícula tracta d’un viatge en què dos joves s'han d'enfrontar entre si (i enfrontar-se a si mateixos) tal com es desenvolupa una situació absurda. Centre de Cultura SA NOSTRA, dilluns, 30 de maig, 19.00h.

més info >>

ESTRATèGIA DIGITAL
 

BMN-SA NOSTRA potencia la digitalització del servei

La banca electrònica de BMN registra un increment constant del nombre de clients, superant els 350.000 usuaris. En aquest sentit, destaca significativament l'avanç en les operacions realitzades a través del mòbil, on s'ha produït un augment del 48% en l'últim any.

més info >>

CICLE DE CINEMA
 

Monstruosa – ment

El Centre de Cultura SA NOSTRA, de la mà de l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA presenta ‘Monstruosa-ment’, un cicle dedicat a la part més fosca de l'ésser humà. Dividit en cinc sessions, cada una d'elles amb un títol diferenciat, abracen un curtmetratge i un llargmetratge.

més info >>

GOB
 

‘El seguiment de les aus al Parc Natural de s'Albufera de Mallorca’

El cicle de conferències ‘El darrer dijous’, que organitza el GOB Mallorca, tenen lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA. La darrera ha estat la xerrada ‘El seguiment de les aus al Parc Natural de s'Albufera de Mallorca’. Solen acompanyar-se de sortides de camp.

més info >>

CD’S SOLIDARIS
 

Notes Blaves per l’autisme i l’Inquilí de Gel

El 14 d’abril, 20.00h, es presenten en el Centre de Cultura SA NOSTRA de PALMA amb Jaume Anglada, Pep Toni Brotons, Marta Elka, Jordi Gomara, Max Sunyer, Jordi Batiste, Jordi SabatésElisanda Pipió, Toni Pastor, Tomeu Ripoll, Miquel Àngel Lladó, Miquel Àngel Torrens, Maribel Morueco, Gabriel M. Pérez...

més info >>

MENTORING
 

L'assessorament dels seniors

Gràcies al suport de BMN-SA NOSTRA i la col·laboració dels sèniors de SECOT Balears, el Programa de mentorització de la Cambra de Comerç de Mallorca compta amb una vintena de mentors que, altruísticament, atenen projectes empresarials que es troben en els seus començaments.

més info >>

PRESENTACIó
 

EDUCATRIX

EDUCATRIX és un manual de competències per a la vida adulta, que ara publica i presenta la UIB. Teresa Ramos, Laura Cladera i Magdalena Gelabert són les autores. La presentació es farà dimecres, 11 de maig, a la Fundació Natzaret.

més info >>

--------------------

--------------------

--------------------

AGENDA

PALMA

Centre de Cultura de Palma

CONTRASTES

Exposició dels artistes Johanna Hess, Csilla Kudor i Mariano Mayol.

Romandrà oberta fins al 30 de juliol

Horari de visites:

De dilluns a divendres de 10:30-13:30h. i de 17-20h.

Organitza: Fundació Stiftung für Kunst und Kultur e.V. Bonn,  Obra Social i BMN

Veure tot >>

Wop Say Elopa Ou Livèrnia ?

Aquesta exposició està basada en projectes d'Alumnes de Batxillerat Artístic del Col·legi Lluis Vives.

Romandrà oberta fins el divendres dia 27

Horari de visites: de 10:30-13:30 i de 17-20h.

Organitza: Col·legi Lluis Vives, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 27 de maig, 10:00 h

Associació Balear de Salut Mental. De lo psico a lo social

Inscripcions a info@absm.es incloure nom i llinatges, direcció, professió, e-mail i telèfon.

Organitza: Associació Balear de Salut Mental, Obra Social i BMN

Veure tot >>MAó

Sala de Cultura de Maó

IX Memorial Climent Picornell

L'exposició romandrà oberta fins al dia 6 de juny

Horari de visites de dilluns a divendres de 17-20h.

Organitza: AFONIB, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions