Hemeroteca
Nº 217 01-07-2016
TORRENT DE PAREIS
 

53 anys de música a la Serra de Tramuntana

El juny de 1963, el pintor català resident a Valldemossa, Josep Coll Bardolet (1912-2007), posa en marxa una iniciativa que en pocs anys assoleix una gran projecció, un concert de música coral al Torrent de Pareis. Després, Sa Nostra i ara la Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA li donen continuïtat.

més info >>

PERFORMANCE I TALLERS
 

Comunicación sobre el muro

Sa Nostra Sala, al carrer Aragó d’Eivissa, acull avui capvespre, a les 20 hores, una performance del grafiter Hosh i del músic Powlow, que tendran la col·laboració de l’artista Dalt33.

més info >>

MúSICA
 

Entreveus + Aura Veus protagonitzen el 53è Concert al Torrent de Pareis

La Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA organitzen el tradicional recital al cor de la Tramuntana. Diumenge, 3 de juliol, 17.30h. Sa Calobra (Escorca). No t'ho perdis!!

més info >>

FOLK-POP
 

'Summer Sounds'

Lili’s House ens presenta el seu darrer treball 'Summer Sounds' en un concert especialment pensat per a l’auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA. Serà aquest divendres 1 de Juliol, a les 20.45h.

més info >>

EXPOSICIó
 

CONTRASTES

Johanna Hess, Mariano Mayol i Czilla Kudor mostren les seves creacions del 21 maig al 31 juliol al Centre de Cultura SA NOSTRA. La fundació alemanya Stiftung für Kunst und Kultur e.V. Bonn i la Fundació Caixa de Balears ho organitzen.

més info >>

EIVISSA
 

Comunicación sobre el muro. Graffitis de Hosh, Jerom i Suso33

La sala d'exposicions Sa Nostra d’Eivissa inaugura l'exposició de graffitis 'Comunicación sobre el Muro' en la qual participen els artistes Hosh, Jerom i Dalt33. Oferiran una sèrie d'activitats relacionades amb l'street art i el hip hop. Fins el 23 de juliol.

més info >>

VII PREMI DE PERIODISME ALBERTA GIMéNEZ
 

Estudiants del CESAG, Oklahoma College i Universitat d’Antioquia (Colòmbia) guanyadors

El Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG), Endesa i BMN Sa Nostra han lliurat el VII Premi de Periodisme Alberta Giménez, dotats amb 2.800 euros. El lliurament dels premis ha tengut lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

EXPOSICIó CONTRASTES
 

Quan els colors cremen...

Johanna Hess flameja pels colors. Del món percep sobretot la seva enlluernadora coloració. Si vols veure la seva obra ara la tens a disposició al Centre de Cultura SA NOSTRA. Fins al 31 de juliol. De la mà de Dieter Ronte, el comissari de l’exposició CONTRASTES, coneixerem l’ADN de l’obra de Hess.

més info >>

BMN-SA NOSTRA
 

Microcrèdits, una alternativa eficaç

Fomentar la creació de llocs de treball, impulsar l'emprenedoria i ajudar als treballadors autònoms, cooperativistes i joves empresaris al desenvolupament de microempreses a Mallorca és l'objectiu del conveni que tenen en marxa la Fundació Barceló, ISBA i BMN-SA NOSTRA.

més info >>

TECNOLOGIA
 

BMNpay, agilitat, seguretat i confiança

BMN-SA NOSTRA presenta BMNpay, una plataforma electrònica de pagaments mòbils, amb la qual dóna un pas important en la diversificació i la innovació dels serveis bancaris que faciliten la mobilitat i la immediatesa dels clients i usuaris.

més info >>

MEDI AMBIENT
 

El ferreret

El ‘ferreret’ serà el protagonista de la darrera conferencia del cicle ‘El darrer dijous’, que organitza el GOB Mallorca, i que tenen lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA. La dictarà el Dr. Samuel Piña, profesor de Biologia a la UIB. Serà el 30 de juny a les 20.00h.

més info >>

ESTRATèGIA DIGITAL
 

BMN-SA NOSTRA potencia la digitalització del servei

La banca electrònica de BMN registra un increment constant del nombre de clients, superant els 350.000 usuaris. En aquest sentit, destaca significativament l'avanç en les operacions realitzades a través del mòbil, on s'ha produït un augment del 48% en l'últim any.

més info >>

PINTURA
 

XLI Saló de Primavera-Premi de Pintura Guillermo de Olives Pons

L’Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó ha convocat el XLI Saló de Primavera-Premi de Pintura Guillermo de Olives Pons destinat a obres pictòriques de qualsevol tècnica, tendència i temàtica. Les obres que hi concursen estan exposades a la Sala de Cultura SA NOSTRA de Maó.

més info >>

PREMIS
 

Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB

Ja s’han lliurat els premis de la XXVII edició del Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB. Enguany, hi han participat 40 equips i 131 alumnes. La rendibilitat del primer classificat és del 69%. Els millors s’han repartit 4.500 euros en premis.

més info >>

ACTIVITATS
 

Setmana del Medi Ambient

Una exposició i una taula rodona són les dues iniciatives que la Conselleria de Medi Ambient proposa per celebrar els 10 anys del concurs de dibuix ‘Ni 1 foc al bosc!’.  El Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma serà l’escenari que les allotjarà. Col·labora BMN-SA NOSTRA.

més info >>

PREMIS
 

Olimpíades Escolars a la UIB 2016

Aquesta setmana ha tengut lloc l’acte de lliurament dels premis als alumnes guanyadors de les Olimpíades Escolars a la UIB. BMN-SA NOSTRA hi ha pres part en tant que patrocinador d’alguna de les proves. Emoció i alegria era el semblant que dominava en les cares dels joves guanyadors.

més info >>

ROCK'N...
 

Born to run

Joey Amengual es seurà novament davant el piano del Centre de Cultura SA NOSTRA amb el seu ‘frontman’ Toni Monserrat per interpretar el repertori d’un disc essencial dins la història del rock actual el ‘Born to run’ de Bruce Springsteen. Avui dimecres, 29 de juny.

més info >>

SOPAR SOLIDARI
 

A favor de la Fundació Natzaret

El ja tradicional sopar solidari a benefici de la Fundació Natzaret tendrà lloc el proper divendres, 1 de juliol, a les 20.00h, a la seu de la fundació al carrer Joan Miró de Palma. Tothom està convidat a anar-hi i a col·laborar!

més info >>

MENORCA
 

Liliana Curzi guanya el Saló Primavera de Pintura

L’artista guanya amb l’obra ‘Contrastes’ l’edició nombre quaranta-u del certamen que convoca cada dos anys l’Ateneu de Maó, amb el mecenatge de la família de Guillermo de Olives Pons. Les obres que hi han concursat estan exposades a la Sala de Cultura SA NOSTRA de Maó.

més info >>

CONTRASTES
 

Mariano Mayol

Amb les pinzellades destres i magistrals de Dieter Ronte, el comissari de l’exposició Contrastes, coneixerem algunes de les característiques de Mariano Mayol, l’artista que manifesta un contrast brillant en la magnífica exposició que es pot admirar al Centre de Cultura de Palma.

més info >>

--------------------

--------------------

--------------------

AGENDA

PALMA

Centre de Cultura de Palma

CONTRASTES

Exposició dels artistes Johanna Hess, Csilla Kudor i Mariano Mayol.

Romandrà oberta fins al 30 de juliol

Horari de visites:

De dilluns a divendres de 10:30-13:30h. i de 17-20h.

Organitza: Fundació Stiftung für Kunst und Kultur e.V. Bonn,  Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dibuixant contra els incendis forestals. 10 Anys del concurs "Ni 1 foc al bosc !"

Aquesta exposició és per la Celebració Dia Mundial del Medi Ambient 2016

El mes de juliol romandrà oberta fins al dia 12 en horari de matí de 10:30-13:30h.

Organitza: Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 30 de juny, 19:30 h

El Ferreret

Conferència a càrrec del Sr. Samuel Pinya

Organitza: GOB Mallorca, Obra Social i BMN

 

Veure tot >>ESCORCA

Torrent de Pareis

Dia 3 de juliol, 17:30 h

LIII Concert al Torrent de Pareis

Tradicional Concert al Torrent de Pareis amb l'actuació dels grups mallorquins d'AURA VEUS i ENTREVEUS

Organitza: Obra Social i BMN

Veure tot >>MAó

Sala de Cultura de Maó

Saló de Primavera

Exposició de l'artista Guillermo de Olives Pons.

Romandrà oberta de dilluns a dissabtes de 18:30-21h., fins al 2 de juliol.

Organitza: Ajuntament de Maó, Ateneu de Maó, Obra Social i BMN

Veure tot >>EIVISSA

Sala de Cultura de Eivissa

Comunicación sobre el muro

Exposició de Graffitis a càrrec de Hosh, Jerom i Suso33

Horari de visites:

de dilluna a divendres d'11-14h. i de 17-20:30h.

Organitza: Consell Insular d'Eivissa, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 30 de juny, 20:00 h

Performance

A càrrec de Hosh and Powlow

Organitza: Consell Insular d'Eivissa, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 2 de juliol, 11:00 h

Taller de rap

Taller amb Cristo Corona.

Horari d'11 a 13h.

És imprescindible incripció al tel. 971 30 49 80. Places limitades

Organitza: Consell Insular d'Eivissa, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions