Hemeroteca
Nº 218 27-09-2016
AMADO
 

Teresa Fernández canta els poetes místics

Aquest disc es presentarà el dimecres, 28 de setembre, a les 20.00h, a l’Auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA.  'És el començament d'alguna cosa que bé podria ser, finalment, un treball personal de vida’ comenta Teresa Fernández, la cantant i compositora, que ha produït ‘AMADO’, el seu primer disc.

més info >>

FORMACIó
 

Cursos per a adults 2016 - 2017

L’Obra Social SA NOSTRA i BMN posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.

més info >>

EXPOSICIó NATURA
 

Meet Your Neighbours (MYN)

MYN és un projecte fotogràfic de conservació i conscienciació de la biodiversitat d’una manera extraordinàriament didàctica i respectuosa amb el medi ambient. Ara arriba al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma, al carrer de la Concepció, núm. 12, on hi romandrà fins el 31 d'octubre.

més info >>

MEDI AMBIENT
 

Àguila peixatera

L’àguila peixatera serà la protagonista de la propera conferència del cicle ‘El darrer dijous’, que organitza el GOB Mallorca, i que tenen lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA. La dictarà el biòleg Antoni Muñoz. Serà el dijous, 29 de setembre a les 19.30h.

més info >>

CINEMA SOCIAL
 

Escucha mi mirada

El ‘Cicle social sobre la paràlisi cerebral. Educació i familia’ proposa la projecció del curtmetratge documental Escucha mi mirada, de Carles Bover. Dimarts, 4 d'octubre, a les 19h al Centre de Cultura "SA NOSTRA". En motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, el 5 d'octubre.

més info >>

FORMACIó
 

CAEB i BMN-SA NOSTRA presenten el XII Programa Avançat de Direcció General

Les dues institucions aposten per la formació per millorar la competitivitat de les Illes Balears i per reforçar l'aliança en suport a l'empresa local. El nou curs, impartit per l'IE Business School, es presenta amb una Master Class dia 29 de Setembre, que impartirà el professor Salvador Aragón.

més info >>

FIRA B!
 

El mercat de l’art i la música

El primer mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears mostrarà la producción de 23 companyies artístiques i 39 grups de música. Es durà a terme del 28 de setembre al 2 d'octubre a diferents escenaris de Palma, entre ells el Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

OPINIó
 

Economia circular

Article d’opinió d’Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA, que publica el setmanari dedicat a l’economia, l’empresa i el turisme, ‘El económico’, distribuït pels diaris Ultima Hora, Menorca i El Periódico de Ibiza y Formentera.

més info >>

TECNOLOGIA
 

BMNpay, agilitat, seguretat i confiança

BMN-SA NOSTRA presenta BMNpay, una plataforma electrònica de pagaments mòbils, amb la qual dóna un pas important en la diversificació i la innovació dels serveis bancaris que faciliten la mobilitat i la immediatesa dels clients i usuaris.

més info >>

CURS. MENORCA
 

‘Cultura en clau literària’

L’Obra Social Sa Nostra obre el període d’inscripció al curs per a adults ‘Cultura en clau literària’, impartit per Lara Juanola i Anna Tudurí, responsables de l’entitat cultural Illetra. Així, aquelles persones que estiguin interessades a matricular-s’hi el mes de setembre serà el moment de formalitzar-la.

més info >>

ESTRATèGIA DIGITAL
 

BMN-SA NOSTRA potencia la digitalització del servei

La banca electrònica de BMN registra un increment constant del nombre de clients, superant els 350.000 usuaris. En aquest sentit, destaca significativament l'avanç en les operacions realitzades a través del mòbil, on s'ha produït un augment del 48% en l'últim any.

més info >>

PREMIS
 

Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB

Ja s’han lliurat els premis de la XXVII edició del Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB. Enguany, hi han participat 40 equips i 131 alumnes. La rendibilitat del primer classificat és del 69%. Els millors s’han repartit 4.500 euros en premis.

més info >>

RESPONSABILITAT SOCIAL
 

BMN-SA NOSTRA integra la política de RSC a la seva gestió

El Consell d'Administració aprova l'informe de RSC 2015, realitzat amb les directrius del Global Reporting Initiative. Amb més de 3.887 activitats, BMN ha realitzat una important acció social en els seus territoris d'origen.

més info >>

MENORCA
 

Sala de Cultura Sa Nostra Maó

L’Ajuntament de la ciutat i la Fundació Caixa de Balears signen un conveni per a la cessió de la Sala de Cultura ‘SA NOSTRA de Maó. El consistori maonés reforçarà la gestió de l’espai amb la voluntat d’incrementar les activitats culturals que s’hi duen a terme.

més info >>

MICROCRèDITS MENORCA
 

Crear llocs de feina i fomentar l’autoocupació són els objectius

El Consell Insular de Menorca, ISBA i BMN-SA NOSTRA han signat , a la seu del Consell a Maó, un acord per fomentar la creació de llocs de treball, impulsar l'emprenedoria i ajudar als treballadors autònoms, cooperativistes i joves empresaris al desenvolupament de microempreses a Menorca.

més info >>

EXPOSICIó
 

Pilar Perdices exposa a la Sala de Cultura Sa Nostra a Maó

‘Pilar Perdices Sintes. Obra donada al poble de Menorca’ és el títol que emmarca la triple exposició de l’artista que romandrà oberta fins el 30 de setembre. La seva obra en paper es pot veure a la Sala de Cultura SA NOSTRA de Maó.

més info >>

--------------------

AGENDA

PALMA

Centre de Cultura de Palma

Meet Your Neighbours

Exposició relacionada amb el món de la fotografia científica i de la biologia.

Romandrà oberta fins al 31 d'octubre

Horari:

de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30h. i de 17-20h (excepte festius)

Veure tot >>

Dia 28 de setembre, 20:00 h

Presentació AMADO

Teresa Fernández  presenta en concert AMADO, canta poetes místics, amb la col·laboració de Gaspar Caballero, veu, Miquel Àngel Aguiló, violoncelo i Javier Montagud, guitarra.

Entrada / donatiu:  7 €

Organitza: Teresa Fernández, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 29 de setembre, 19:30 h

L'àguila peixatera

Conferència a càrrec del Sr. Toni Muñoz.

Orgamitza: GOB Mallorca, Obra Social i BMN

Veure tot >>MAó

Sala de Cultura de Maó

Pilar Perdices Sintes. Obra Donada al Poble de Menorca

Exposició que es divideix en tres àmbits, Cartó, Paper i Tela/Fusta. Aquestes obres fouen donades per l'artista a l'Ajuntament de Maó i al Consell Insular de Menorca.

A la nostra Sala s'exposen les obres de Paper.

L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de de 18:30 a 21h.

Organitza: Ajuntament de Maó, Obra Social i BMN  

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions