Llibres

04-04-2018

Carme Feliu ens convida a fer un viatge “Temps Enrere”

L’autora presentarà el seu llibre el divendres 13 d’abril acompanyada de Chema Font i la Dra. Carme Orta

“Temps enrere”, de Carme Feliu, és un recull de les vivències de l'autora on, a partir de la seva memòria i experiència, plasma tot el passat d'una generació i dels seus costums.

L'acte de presentació serà moderat per Lleonard Muntaner, editor de l'obra, i hi participaran l'autora, Carme Feliu, la Dra. Carme Orta, catedràtica de Pedagogia de la UIB i impulsora de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB,  i el periodista Chema Font, director del programa d'IB3 Ràdio Font de Misteris.

A “Temps enrere”, Feliu fa un recorregut en primera persona per les tradicions, costums i coneixements anscentrals que el món actual ha esvaït, amb l'objectiu, explica l'autora, de deixar constància d'un temps que ja no hi és i que cal no perdre. L'obra es situa geogràficament a la possessió de Son Espases Nou i a la rambla de Palma, espais on va viure Feliu en els primers anys de la seva vida. Amb una visió molt arrelada al present, d'una dona del seu temps, Feliu fa un recorregut nostàlgic per tot el que va ser la Palma de la segona meitat del segle XX.

Carme Feliu Quadreny va néixer a Palma el 1943. Ha exercit de professora i actualment desenvolupa la seva carrera com a actriu. Va ser fundadora del grup de Teatre de UOM.

L'acte de presentació serà el divendres 13 d’abril, a les 19 h, a l’Aula I del Centre de Cultura “Sa Nostra”.

fle_izq 1 / 3 fle_der
L'autora Carme Feliu presenta el seu llibre "Temps Enrere"
Enllaços relacionats

:

Enllaça amb aquesta obra de Carme Feliu

http://www.lleonardmuntanereditor.cat/autor/carme-feliu-qadreny/
Cercador
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18