Conferencia

23-05-2018

Professionals d'arreu del país debaten al Centre de Cultura sobre l'atenció psicológica en emergències

Serà en el marc de les IV Jornades Nacional d'Intervenció Psicològica en Emergències, Crisi i Catàstrofes organitzades pel Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears

El Centre de Cultura Sa Nostra serà la seu de la IV Jornades Nacional d'Intervenció Psicològica en Emergències, Crisi i Catàstrofes que es duran a terme el divendres 25 i dissabte 26 de maig a Palma. L'esdeveniment reunirà personalitats de referència en la material per analitzar i reflexionar al voltant dels "Nous reptes i realitat de les emergències".

L'objectiu de les Jornades, tal com expliquen des del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears, és construir un espai d'intercanvi i aprenentatge sobre els coneixements, tècniques, recerques i experiències en l'atenció de víctimes i la cura dels professionals que intervenen en situacions crítiques, d'emergència i desastres.

Entre els professionals que assistiran a les jornades, destaquen les ponències d'Elena Puertas, psicòloga de la Direcció General de Protecció Civil d'Espanya; de María Paz García-Vera, psicòloga i professora titular de
la Universitad Complutense, i d'Eduardo Samper, cap de l'Àrea de Psicologia de l'Escola Militar de Sanitat (EMISAN) del Ministeri de Defensa.


El programa s'estructura en dues sessions que combinen tallers, xerrades, ponències i taules rodones, gràcies als diferents espais que ofereix el Centre de Cultura Sa Nostra per al desenvolupament d'aquests tipus d'actes. 

IV Jornades Nacional d'Intervenció Psicològica en Emergències, Crisi i Catàstrofes
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
MÚSICA
15/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA I DISCAPACITAT
18/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
19/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
14/02/2019-27/02/2019
Maó, Sala de Cultura de Maó
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19