Educació

11-09-2018

Nova edició dels cursos per a adults de la Fundació Sa Nostra

La matriculació s'ha de fer entre l'1 i el 5 d'octubre 

La Fundació Sa nostra repren aquest mes d'octubre l'oferta de cursos per a adults, amb un ampli ventall de propostes, sempre relacionades amb la cultura.

Entre els cursos que s'ofereixen aquesta tardor cal destacar les tres novetats d'enguany: "Viure l'òpera", amb el professor Francesc Bonnín, en el que els alumnes coneixeran els elements més característics d'aquesta disciplina gaudint de la música en viu del propi professor; "El plano, un viatge sonor", a càrrec d'Andreu Riera, on es farà un recorregut per la història de la música a través d'aquest instrument; i "Els Beatles, una aproximació a l'univers creatiu de la banda més famosa del món", amb el musicóleg Francesc Vicens i l'historiador de la música Tomeu Canyelles, on es farà un repàs a la producció d'aquesta banda i la seva relació amb els fets històrics i socials més importants de la dècada dels 60.

Art, història i literatura

A més, però, es mantenen els cursos relacionats amb l'art i la història, la literatura i s'inclou un taller d'estimulació cognitiva. La duració i les dates dels cursos varia per adpatar-se als objectius del curs, així com el preu de cada un d'ells. Els clients de Bankia tenen diferents descomptes.

La matriculació s'ha de formalitzar entre l'1 i el 5 d'octubre al Centre de Cultura Sa Nostra (d'11 a 14 h.) i el pagament s'ha de fer amb targeta bancària. Les places són limitades i els cursos s'impartiran sempre que hi hagi un nombre mínim d'alumnes.

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
CONFERÈNCIA
20/09/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
II FESTIVAL CINE D'AUTOR DE MALLORCA
22/09/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
II FESTIVAL CINE D'AUTOR DE MALLORCA
22/09/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19