Concurs de dibuix

17-05-2012

Lliurament de premis del concurs escolar de dibuix “La solidaritat”

Divendres dia 25 de maig, a les 19 h, es lliuraran al Centre de Cultura els premis als guanyadors del concurs escolar de dibuix “La Solidaritat”, organitzat per Rotary Club Mallorca.

Per segon any consecutiu, Rotary Club Mallorca ha organitzat la "Setmana escolar solidària", amb l’objectiu de recollir aliments, roba, calçat i joguines destinats a atendre les necessitats de les famílies de Mallorca que passen per situacions precàries.

 

Què és per tu la solidaritat?

Amb l’objectiu d’animar la campanya s’ha organitzat un concurs de dibuix, el tema del qual està íntimament lligat amb la campanya: la solidaritat.

Els alumnes han estat distribuïts en tres categories: Primària, ESO i Batxiller. En els treballs presentats, els estudiants havien de plasmar el que troben que és la solidaritat. La creativitat i el maneig de llapis i altres mitjans s'han posat de manifest en els seus treballs.

S'ha presentat més de 500 treballs i han arribat a la final 33 dibuixos, que representen els següents centres escolars: Col·legi Santa Mònica, Col·legi Jesús Maria, King Richard III College, IES Arxiduc Lluis Salvador, Sant Josep Obrer I, Col·legi La Porciúncula, IES Madina Mayurqa, Col·legi Sant Pere, IES Ses Estacions, i Col·legi La Salle.

El jurat, format per la catedràtica Francisca Brotons, l'expert en publicitat Miguel Trias i els arquitectes Manuel Bonnin i Agustín Rocabruna, es tornaran a reunir per decidir els tres primers premis de cada categoria.

Els guanyadors o guanyadores es faran amb uns fantàstics regals: bicicletes, càmeres de vídeo, reproductors MP3 i tindran entrada gratuïta a l'Estadi Iberostar durant tota la temporada 2012/13, gràcies a la col·laboració del Reial Mallorca FC.

Vista dels treballs exposats a El Corte Inglés
Vista dels treballs exposats a El Corte Inglés
fle_izq 1 / 2 fle_der
Els 33 treballs seleccionats estan exposats a la planta àtic d'El Corte Anglès de les Avingudes, on podran ser contemplats fins el proper 2 de juny
25-05-12
19:00
Lliurament de premis | Palma
Centre de Cultura de Palma
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18