Conferència

24-05-2012

Qui va ser Charles Dickens?

Amb motiu de la commemoració del bicentenari del naixement de Charles Dickens, l’Associació de Professors d’Anglès de les Balears (APABAL) ofereix una sessió informativa sobre l’escriptor. La cita serà dia 29 de maig, a les 18 h, al Centre de Cultura.

 

Alex Coelho, professor del British Council, oferirà als mestres d’anglès recursos didàctics, fulls de treball i enllaços per treballar a l’aula la figura del novel·lista. Al temps parlarà sobre l’efecte que la seva obra va exercir sobre la societat i la llengua anglesa.

 

Dickens, el gran cronista de l’època victoriana

Charles Dickens (Gran Bretanya, 1812 - 1870) és un dels novel·listes més importants de la literatura anglesa. La majoria de les seves obres mestres es van publicar en fascicles mensuals o setmanals a diaris com Master Humphrey's Clock i Household Words. Aquests fet va fer que les històries fossin accessibles al gran públic.

Va viure l'època victoriana, caracteritzada per la prosperitat econòmica, l'auge de la classe mitjana i el prestigi cultural britànic. Dickens, als seus llibres, va desmuntar la visió idíl·lica d'aquest període de creixement, i va deixar constància de les injustícies socials que veia i que va viure. En un temps en què la Gran Bretanya era el màxim poder polític i econòmic del món, Dickens va mostrar la vida dels més desfavorits i oblidats al cor de l'imperi.

L’entrada és lliure i gratuïta, prèvia confirmació d’assistència al correu electrònic info@apabal.com.

 

Charles Dickens
Charles Dickens
fle_izq 1 / 2 fle_der
Un dels autors més llegits del món
29-05-12
18:00
Conferència | Palma
Centre de Cultura de Palma

 L’entrada és lliure i gratuïta, prèvia confirmació d’assistència al correu electrònic info@apabal.com

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA D'AUTOR
26/04/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
CICLE CINEMA
03/05/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18