Esports

11-02-2014

Més de 160 ciclistes participen al Ciutat de Palma

Un total de 115 ciclistes entre promeses i masters i 51 en la categoria d'edat escolar han participat en la IV edició del Trofeu Ciutat de Palma de ciclisme en pista celebrat al velòdrom Palma Arena.

El menorquí resident a Palma, Albert Torres va guanyar la general combinada per a fondistes després d'imposar-se a les proves de puntuació i eliminació, i finalitzar segon a la prova del Scratch. En segona posició va quedar Alberto Muntaner i en tercera el xec Milan Kladec.

El primer en la categoria júnior va ser Xavi Cañellas, que a la general es va situar en setena posició i Ruben Sanchez el guanyador en la categoria Sub 23.

Velocistes, scratch, fondistes i totes les categories en edat escolar

Els ciclistes han competit en les modalitats de velocistes, Scratch, fondistes en les diferents categories de promeses, infantils i alevins. Les proves s'han celebrat en les modalitats masculina i femenina.

Les proves dels velocistes van ser els 200 metres, velocitat i keirin, sent el guanyador Sergio Aliaga i Itmar Esteban el segon classificat. La tercera posició va ser per a Miguel Enrique Martin del CC Inca.

La doble Campiona del Món Jarmila Machacova de Txecoslovàquia va ser la guanyadora en la categoria dones per davant de la subcampiona del món l'Irlandesa Carolina Ryan, i de la mallorquina Maria del Mar Bonnín de PC Establiments. La primera júnior va ser Helena Romero.

Lucas Fernández i Clara Blanco van guanyar en les categories de promesa i principiants, Francesc Bennasar i Lucia Gómez en categoria alevins, Matíes Gornals en infantils, Tomeu Gelabert i Maria Magdalena Moyà en cadets, Eric Alfaro en júnior i Francesc Artigues en màsters.

Més de 1000 espectadors

La VI edició del trofeu ha aconseguit reunir, un any més, a reconeguts ciclistes de l'àmbit local, nacional i internacional, amb participants dels EE.UU. Irlanda, Txecoslovàquia i grans corredors de pista de la resta del territori espanyol. El volòdrom de Palma va arribar a concentrar en els moments de major afluència de públic més d'un millar d'espectadors.

Presentació de "Timoner, una vida en pista"

En el decurs de l'acte va tenir lloc la presentació del llibre "Timoner, una vida en pista", escrit per Jaume Caldentey Bennàsar i Miquel Adrover Caldentey, un volum que mostra la biografia del ciclista mallorquí Guillem Timoner. La presentació va comptar amb la presència del president del Govern Balear, José Ramón Bauzá entre d'altres autoritats. En representació de SA NOSTRA-BMN va ser present Jordi Mulet, director de Relacions Institucionals.

El Trofeu Ciutat de Palma de ciclisme en pista és una iniciativa organitzada per la Penya ciclista Establiments i compta amb la col·laboració de SA NOSTRA-BMN
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
MÚSICA
15/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA I DISCAPACITAT
18/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
19/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
14/02/2019-27/02/2019
Maó, Sala de Cultura de Maó
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19