Novetat editorial

22-06-2017
La Mediterrània. Una mar que ens uneix

El nou llibre d’Isabel Moreno descriu la mar Mediterrània com una mar molt peculiar que té una personalitat pròpia, des del punt de vista físic, químic i biològic, i també humà i cultural. El proper dilluns, 26 de juny, a les 19.30 es presenta en el Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.

veure tota la notícia

Fòrum Empresarial

22-06-2017
Les ciutats del futur

Diario de Ibiza, amb la col·laboració de Telefónica i BMN-SA NOSTRA, ha organitzat el I Fòrum Empresarial. El tema del primer debat, 'Les ciutats del futur: intel·ligents, digitals i sostenibles', fou introduït per Emilio Ontiveros, catedràtic d'Economia de l'Empresa.

veure tota la notícia

Cicle de Cinema

19-06-2017
Homenatge a Guy Hamilton

L’any 2016 moria a Mallorca Guy Hamilton, director anglès especialitzat en cinema d’acció i aventures. Ara, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, li dediquen aquest homenatge en forma de cicle.

veure tota la notícia

Objectiu 2017

19-06-2017
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Un dels objectius del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és aconseguir batre el rècord de l'any dels metres nedats en tot Mallorca per l'Esclerosi Múltiple. Enguany, hem de fer que més de 1.852 persones nedin també més de 1.086.165 metres. Plegats, podem fer-ho el 9 de juliol!

veure tota la notícia

Solidaritat

12-06-2017
GRÀCIES

El proper dimecres 14 de juny és el Dia Mundial del Donant de Sang. Aquest dia serveix per agrair la tasca de les persones que ajuden a salvar vides be donant sang be organitzant campanyes de donació i informant al seu entorn, com és el cas de BMN-SA NOSTRA. Dona sang. Dona ara. Dona sovint...

veure tota la notícia

Presentació llibre

09-06-2017
Bartomeu Català, un projecte d’home de fe

Projecte Home Balears, La Fundació Caixa de Balears i Lleonard Muntaner, editor, es complauen presentar ‘Bartomeu Català, un projecte d’home de fe’, un llibre de Gabriel Pérez.

veure tota la notícia

Presentació llibre

08-06-2017
Nacer de nuevo

El Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma és l’escenari escollit per fer la presentació de ‘Nacer de nuevo’ el llibre d’Alejandro Fernández Barrajón, religiós mercedari, que li publica editorial PPC. Andreu Riera, al piano, i la cantant Pilar Rosselló abelliran la presentació.

veure tota la notícia

Curs d'escriptura creativa

08-06-2017
‘Els alumnes prodigiosos o la sort d'un professor'

Arran del curs d’escriptura creativa, impartit al Centre de Cultura SA NOSTRA amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, es presenta el recull de narracions que han elaborat alumnes i professor. ‘Els alumnes prodigiosos o la sort d'un professor' és el títol del llibre que dibuixa la fascinació dels alumnes i la màgia de les paraules.

veure tota la notícia
1 2 3 ... 289
Cercador
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2016/2017

Banner activitats educatives 16/17