Carnet Jove

“El repte és incrementar el nombre d’usuaris que es beneficiïn d’aquests avantatges”

Incrementar el nombre d’usuaris i que arribi a tots els sectors de població entre 14 i 30 anys residents a les Illes Balears, és l’objectiu de SA NOSTRA-BMN per als propers 4 anys de vigència del Carnet Jove.

Segons Antoni Serra, Director Territorial de SA NOSTRA-BMN, la renovació consolida el Carnet Jove i “referma el compromís de SA NOSTRA-BMN amb el territori i les famílies de les Illes, a la vegada que també significa una passa endavant en favor dels que avui són el futur de la nostra Comunitat Autònoma”.

El Director Territorial de SA NOSTRA-BMN ha manifestat que “el repte és incrementar el nombre d’usuaris del carnet, perquè els titulars puguin beneficiar-se dels descomptes i avantatges que s’ofereixen amb els comerços adherits”.

Antoni  Serra ha destacat també “la importància que té disposar del carnet per accedir de forma gratuïta o amb descomptes a un ventall ampli d’activitats esportives, formatives, lúdiques i d’oci”.

Dues versions: carnet clàssic i carnet financer

La versió clàssica del Carnet Jove dóna opció als avantatges i descomptes però no du cap servei financer associat.

Pel que fa als carnets en les modalitats financeres, aquests incorporen, a més dels serveis associats al Carnet Jove, els serveis propis de les targetes financeres expedides amb caràcter general per SA NOSTRA-BMN a favor de les persones físiques titulars. La domiciliació dels càrrecs es podrà domiciliar a qualsevol compte corrent o llibreta d’estalvi de l’entitat.

El nou Carnet Jove incorpora un disseny modern i alegre pensat especialment per a la gent jove.
Antoni Serra, director territorial de SA NOSTRA-BMN
Antoni Serra, director territorial de SA NOSTRA-BMN
1
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
CINEMA I DISCAPACITAT
25/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
26/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/02/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
14/02/2019-27/02/2019
Maó, Sala de Cultura de Maó

Programa d'activitats educatives 2018/2019

Banner activitats educatives 18/19