Convocatòria

Beques estudis universitaris o artístics 2011-2012

Refermam la nostra aposta pel futur dels joves de les Balears amb una nova edició de les beques per a estudis superiors artístics i de disseny i per a l’inici d’estudis universitaris. El període de sol·licitud  finalitza el 4 de novembre de 2011.

L'Obra Social de "SA NOSTRA" convoca, un any més, les beques per als estudiants que comencin una carrera universitària o per als que cursin estudis artístics i de disseny de grau superior durant el curs 2011-2012.

Ajuts de fins a 800 euros

Aquests ajuts tenen l’objectiu de becar la matrícula i les despeses de desplaçament. Els estudiants podran rebre una beca de fins a 500 euros per sufragar despeses de matrícula  o de fins a 800 euros si es tracta de matrícula i despeses de desplaçament, reflectida en aquest darrer cas, en alguna d'aquestes situacions:

  • Amb domicili familiar a Menorca, Eivissa o Formentera i que s'hagin de desplaçar a una altra illa per cursar estudis que no existeixen al seu lloc de residència,
  • Amb domicili familiar a qualsevol població de Mallorca situada a més de 50 quilòmetres de distància del nucli de població on es troba el centre d'estudis,
  • Amb domicili familiar a les Illes Balears i que s'hagin de desplaçar a una altra comunitat autònoma per cursar estudis oficials que no s'imparteixen a les Illes Balears.

Fins al 4 de novembre

Per a més informació sobre els requisits, els tipus d'estudis que poden cobrir els ajuts o els criteris de selecció, podeu consultar les bases de la convocatòria a l'enllaç que apareix a la banda dreta d'aquesta mateixa pàgina.

Els alumnes que hi estiguin interessats han d’emplenar i enviar el formulari electrònic de sol·licitud, disponible a www.obrasocialsanostra.com a partir del proper 15 de juliol. El termini per demanar la beca finalitza el 4 de novembre.

Els estudiants podran rebre una beca de fins a 500 euros

Més informació:

Obra Social de "SA NOSTRA", Caixa de Balears.

C/de Can Tàpera, 5, 07015

Palma

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
12/04/2018-30/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
28/06/2018
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/07/2018
Escorca, Torrent de Pareis
Subscriu-te a la Revista Digital

Programa d'activitats educatives 2017/2018

Banner activitats educatives 17/18