Imagine Ensemble
Concert

Demà dimecres, Imagine Ensemble, trio format per Júlia Martínez, Piano; Juan Rodriguez, Oboè y Corno Inglés i, Enrique Sánchez, Flauta, oferirà un concert al Centre de Cultura SA NOSTRA. Serà a partir de les 20.00h.


Ver toda la noticia
Conferència

Organitzada pel Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, tendrà lloc la conferència ‘El paper de la dona a les primaveres àrabs’, per part d'Awatef Ketiti. Centre de Cultura SA NOSTRA dimarts, 21 de març a les 19.00h.


Ver toda la noticia
Altres Veus, Altres Realitats
Com donar de forma eficaç
Solidaritat

Conferència a càrrec Patricia de Roda, directora de la Fundació Lleialtat i Tomeu Català President Projecte Home. Amb l’organització de l’Associació de l'Empresa Familiar, l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA, la conferència tendrà lloc dimarts, 21 de març, al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


Ver toda la noticia
Exposició Maó

La Sala de Cultura SA NOSTRA de Maó, al carrer de s’Arraval, mostra fins el 25 de març aquesta exposició organitzada pel Govern Balear i el Consell d'Eivissa, amb el suport de la Fundació Baleària i l'Obra Social Sa Nostra. 19 artistes plàstics donen a conèixer les seves tècniques artístiques.


Ver toda la noticia
OBRA GRÀFICA A LES ILLES BALEARS
‘Mediterrània, mar de pobles’
Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació

El Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA, durà a terme tot un seguit d’activitats en el marc del programa de sensibilització ‘Mediterrània, mar de pobles’. L’objectiu: donar a conèixer la situació de les persones immigrants.


Ver toda la noticia
Exposició

Del 16 al 31 de març es pot visitar al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma l’exposició ‘Cirurgies solidàries’, una sèrie de fotos dels germans Albert i Xavier Julià. Les imatges retraten la realitat d’una intervenció humanitària d’un equip mèdic i de col·laboradors a Gambia.


Ver toda la noticia
‘Cirurgies solidàries’
Entrevista a PREFERENTE

Antoni Serra Caldés, director territorial de BMN per a Balears, explica en una entrevista publicada per la revista PREFERENTE, líder en informació turística, la visió del sector turístic i la seva interrelació amb el financer. Serra advoca per la creació d'un lobby turístic europeu.


Ver toda la entrevista
Acord

BMN-SA NOSTRA i el Teatre Principal de Maó han signat un conveni de patrocini  amb el qual, l’entitat serà una dels principals col·laborador del VIè Festival de Teatre Infantil, organitzat pel Teatre Principal. Tendrà lloc el 13 i 14 de maig.


Ver toda la noticia
BMN-SA NOSTRA amb el VIè Festival de Teatre Infantil
Agustí Villaronga presenta ’Incerta Glòria’ en el Centre de Cultura SA NOSTRA
Cinema

Amb motiu de l'estrena de la seva nova pel·lícula 'Incerta Glòria', l'Associació de Cineastes de les Illes Balears (ACIB) ha organitzat una trobada amb Agustí Villaronga, oberta a tots els públics, el proper diumenge 19 de març a les 17.00 hores al Centre de Cultura Sa Nostra.


Ver toda la noticia
CINEFÒRUM

El Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació Illes Balears organitza aquest cicle de cinema en col·laboració amb la Fundació Caixa de Balears. El dijous, 23 de març, projecció del film ‘Professor Lazhar’. Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. 18.00h.


Ver toda la noticia
‘Professor Lazhar’
El trombonista Alejandro Cantos i el pianista Enrique Escartín
Concert d’Hivern a Maó

Dins la Temporada de Concerts en Xarxa de Joventuts Musicals, el trombonista Alejandro Cantos i el pianista Enrique Escartín mos oferiran obres de Wagenseil, Schubert, von Weber entre d'altres. Amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears tendrà lloc el dissabte 18 de març.


Ver toda la noticia
Mirades

Les diferents mirades i llenguatges de deu artistes de les Illes, molt diferents però que, en comú, ‘dibuixen la naturalesa essencial de l'atmosfera i l'entorn social que ens acull’, es reuneixen en Territori d'assaig, la mostra col·lectiva que ens proposa el Centre de Cultura SA NOSTRA.


Ver toda la noticia
Territoris d’assaig
BMN-Sa Nostra i la UIB: trenta anys de col·laboració
Acords

Llorenç Huguet, rector de la UIB, i Antoni Serra, director territorial de BMN-Sa Nostra, refermen el suport a molts i diferents àmbits universitaris. El Club d’inversió, Demotec, Demolab, Arqueòdrom, Olimpíades UIB, són algunes de les iniciatives wque s'han impulsat de forma conjunta.


Ver toda la noticia
Menorca Música

Tres concerts emmarquen la nova temporada de concerts d’hivern de les Joventuts Musicals de Maó. Enguany té com a fil conductor el piano com instrument acompanyant d’una flauta, d’un trombó i de la veu. Els concerts tenen lloc a la Sala de Cultura SA NOSTRA de Maó.


Ver toda la noticia
Concerts d’Hivern
Una nova forma d'aprendre
El món en les teves mans

Curiós, entretingut, divertit, intens i ric en respostes... Els cursos que imparteix el professor Joan Roig en el Centre de Cultura SA NOSTRA tenen molts d’aquests atributs. Ell fa senzilles les complexitats del món tecnològic que tenim en les nostres mans.


Ver toda la noticia
Conveni

Joan Company i Joaquín Cánovas signen un acord per agilitar les ajudes derivades de la Política Agrària Comuna de la Unió Europea (PAC). D’altra banda, els 4.000 afiliats d’ASAJA tenen accés a serveis financers de BMN-SA NOSTRA específics i fets a mida.


Ver toda la noticia
Per agilitar les ajudes de la PAC als agricultors i ramaders
El club de la lectura
Entrevista

Blanca Ballester, doctora i llicenciada en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona, coordina el Club de Lectura que proposa l’Obra Social dins el plec de novetats dels cursos d’adults 2016-2017. És el darrer dijous de cada mes.


Ver toda la noticia
Salut

La Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, organitzen el cicle de documentals, Alimentació Responsable. Els tres documentals es podrán veure al Centre de Cultura SA NOSTRA.


Ver toda la noticia
Alimentació Responsable. T'uneixes al canvi?
BMN-SA NOSTRA lliure un equip ofimàtic a RESPIRALIA
Acció Social

Per contribuir a la tasca social que du a terme la Fundació Respiralia, que treballa amb el col·lectiu de persones afectades per la fibrosi quístic, BMN-SA NOSTRA li ha lliurat un equip de material ofimàtic.


Ver toda la noticia
Premis BMN-SA NOSTRA

Llúcia Ramis i Bàrbara Font han estat les dues estudiants de la Universitat de les Illes Balears, UIB, guanyadores del concurs ‘A Berlín amb BMN’, que fa part de la campanya ‘Llibreta Jove Mediterrània’. Ha tengut una molt bona acollida i una alta participació.


Ver toda la noticia
Llúcia Ramis i Bàrbara Font guanyen els viatges a Berlín
'Riqueza eterna'
Llibre recomanat

De la mà d’ALCER, l’Associació de lluita contra les malalties del ronyó, es presenta aquest primer llibre de Joan Amengual Campins, una novel·la titulada ‘Riqueza eterna’. Es va presentar al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


Ver toda la noticia
Balanç

El Mont de Pietat de les Balears creat, fa 134 anys, en el si de SA NOSTRA, Caixa de Balears, avui integrat en l'entitat financera BMN-SA NOSTRA, ha fet balanç de 2016. Oferir préstecs amb garantia d'or, joies i altres objectes de valor era i continua sent la seva raó de ser.


Ver toda la noticia
Mont de Pietat de Balears 2016
BMN-SA NOSTRA lliure un equip d’ofimàtica a l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple
Acció Social

Per contribuir a la tasca social que du a terme l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple, BMN-SA NOSTRA li ha lliurat un equip de material ofimàtic. L’ABDEM és una organització sense ànim de lucre, que compta amb 400 socis.


Ver toda la noticia
Formació

L’Obra Social SA NOSTRA i BMN posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.


Ver toda la noticia
Cursos per a adults 2016 - 2017
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
CINEFÒRUM
23/03/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
TAULA RODONA
23/03/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
PERFORMANCE
24/03/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
08/04/2017
Maó, Sala de Cultura de Maó
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2015/16

Banner activitats educatives 15/16