El perfecte desconegut, 2011 (92')
Cinema d’autor

Toni Bestard signa la dirección d’aquesta pel·lícula ‘El perfecte desconegut’, realitzada el 2011. L’autor mallorquí será el protagonista de la proposta del cicle que organitzen la UIB amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA al Centre de Cultura de Palma. Dijous, 25 de maig.


Ver toda la noticia
Women don’t Wait

Kaia Kater és una artista que proposa una música popular orientada i feta des de Canadà. Nativa del Quebec, d'ascendència africana i caribenya, Kater toca el banjo i cita la música dels Apalatxes com una de les seves influències. Divendres, 26 de maig al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


Ver toda la noticia
KAIA KATER I ANDREW RYAN
Roberto Bravo amb els 'Amics de Tilloli'
Concert solidari

El prestigiós pianista xilè Roberto Bravo oferirà un concert solidari a benefici de l’Associació ‘Amics de Tilloli'. Serà el dimarts, 30 de maig, a les 20 hores, a l’auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA. Abans i després hi haurà un mercadet solidari. No t'ho perdis!!


Ver toda la noticia
IV Festival de Primavera

Vlahek s'ha distingit com un dels músics més prominents i versàtils de la seva generació. Els crítics destaquen el seu virtuosisme i la profunditat del seu pensament musical que embruixa al públic. Dimecres, 31 de maig, ho podrem comprovar al Centre de Cultura SA NOSTRA.


Ver toda la noticia
Bruno Vlahek
Escoles esportives municipals
Festa de cloenda

L'Institut Municipal de l'Esport organitza, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA, la Festa de cloenda de les escoles esportives municipals i la segona jornada participativa d'esport inclusiu. Tot, el dissabte 27 de maig de 9 a 14 h. No t'ho perdis.


Ver toda la noticia
Taller

Hi ha dos camins espirituals. El de la persona que es retira a una cova i el d'aquell que està immers en la quotidianitat i troba en les experiències del dia a dia una oportunitat per estar despert i estimar millor. Taller dirigit per Marta Montalvá. Organitza: Serendipia, Obra Social i BMN.


Ver toda la noticia
El encuentro con el otro
GAIA
Exposició Eivissa

Sa Nostra Sala d’Eivissa mostra fins el 26 de maig l’exposició GAIA del fotògraf eivissenc Javier Tur. GAIA neix després de diversos anys de treball amb la intenció de mostrar al públic, diferents paisatges d'Europa. La bellesa indòmita i inèdita transformada en art.


Ver toda la noticia
Article

Article d’opinió d’Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA, referit a la importància de la família dins l’entorn social i econòmic de Balears. Ha estat publicat pel setmanari ‘El económico’, distribuït pels diaris Ultima Hora, Menorca i El Periódico de Ibiza y Formentera.


Ver toda la noticia
Fòrum, passió i família
VI JORNADES DE FORMACIÓ
Riscs laborals

La prevenció de riscs laborals i la seguretat aplicades a l’àmbit de la gestió cultural municipal són els àmbits formatius que proposa el Consell de Mallorca, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA,  per als propers dies 25 i 26 de maig. Les jornades tendran lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


Ver toda la noticia
Poesia

El darrer poemari de Sebastià Perelló tendrà de pòrtic de presentació el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma. Àngels Àlvarez i el mateix Perelló conversaran sobre els versos d'aquest llibre. Laia Martínez clourà l'acte amb una lectura d'alguns poemes del volum. Dijous, 1 de juny.


Ver toda la noticia
Amb la maror
Luisa Fernanda
Recital líric

L’Associació de Veterans de la Unió Esportiva de Maó proposa aquesta representació lírica que, entre d’altres, retrata l'Espanya d'Isabel II, una dona enamorada, capaç de perdonar tot al seu estimat, un militar reeixit i faldiller. Sala de Cultura Sa Nostra de Maó. Diumenge, 28 de maig, 20.00h.


Ver toda la noticia
Exposició

L’artista artanenc Miquel Ginard ‘Sarasate’ exposa en el Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. Ho fa arran de les Jornades de Medicina Esportiva, que organitza el Consell de Mallorca, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA. Tot un plaer per als sentits!


Ver toda la noticia
Miquel Sarasate, pintures i escultures
‘Del meu record. Memòries 1939-2017’
Reportatge

Un acte senzill però farcit d’emoció i sensibilitat va resultar la presentació ‘Del meu record. Memòries 1939-2017’, el llibre que ha publicat Miquel Alenyà. Amics, coneguts, companys de feines i de trajectes, familiars... tots feren costat a Alenyà, un home de personalitat rica...


Ver toda la noticia
Formació i col·laboració

Una visita al Club d'Inversió, Demotec, Demolab i Arqueòdrom, les activitats que patrocinen la Fundació Caixa de Balears i BMN - Sa Nostra ha servit per refermar la col·laboració conjunta entre aquestes entitats i la Universitat de les Illes Balears.


Ver toda la noticia
UIB & BMN & SA NOSTRA
BMN-SA NOSTRA dóna suport financer a les Associacions d’Empresarials de la Fusta i del Metall de Balears
Conveni

Els presidents de Federació de la Fusta i el Suro de les Balears, el de l’Associació d’Industrials del Metall i el director de Relacions Institucionals de BMN-SA NOSTRA han signat un acord ampli de col·laboració,  per treballar conjuntament a favor de l’empresari de serveis industrials de la fusta i el metall.


Ver toda la noticia
Esport

La II Jornada d’Esport Inclusiu, dirigida per la Fundació Rudy Fernández, tendrà lloc a  la façana del Palau Municipal d’Esports de Son Moix el proper dissabte de 9 a 14 h. Aquesta iniciativa també compta amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA.


Ver toda la noticia
II Jornada d’Esport Inclusiu
Banderes dins la mar
Presentació llibre

Amb ‘Banderes dins la mar’, Josep Lluís Aguiló (Mallorca, 1967) torna a la poesia després de vuit anys i mostra en aquest llibre una singular veu poètica. El llibre es presenta en edició bilingüe (català-castellà) de Visor de Poesía, vuit anys després de guanyar Aguiló els Jocs Florals de Barcelona amb Llunari.


Ver toda la noticia
Col·loqui

Patricia Ramírez, Iturralde González, Fernando Romay i Xavi Torres seran els protagonistes del Primer Col·loqui JUGAM amb l’Elit que té per títol ‘L’Esport, eina educativa’ i que organitza la Direcció Insular d’Esports. 1 de juny , 18 h, Centre de Cultura SA NOSTRA, a Palma.


Ver toda la noticia
JUGAM amb l’ELIT
Jesca Hoop
Women don´t Wait

La cantant i compositora californiana Jesca Hoop ens oferirà el millor del seu ampli repertori musical per cloure el cicle Women don’t Wait. Hoop actuarà al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma el proper divendres, 9 de juny, a les 20.30h. Concert únic. No t'ho perdis!


Ver toda la noticia
Jornada

La Fundació Gabriel Alomar organitza la ‘Jornada d'estudis històrics del moviment obrer a Mallorca: moviment obrer i socialisme’, amb l'objectiu d'aprofundir en els orígens històrics del socialisme a l'illa. Serà aquest dimarts, 23 de maig, i també l’1 de juny al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


Ver toda la noticia
Moviment obrer i socialisme a Mallorca
Campus de futbol BC2
Esport

BMN-Sa Nostra dona suport als organitzadors del Campus BC2, un dels més importants de l’estiu a Mallorca. En la primera edició hi van prendre part 70. En aquesta segona edició, s'estima una major participación, al voltant d'uns 100 nins al camp de Maria de la Salut.


Ver toda la noticia
Formació Adults

L’Obra Social i BMN-SA NOSTRA posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.


Ver toda la noticia
Cursos 2016-2017
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
EXPOSICIÓ
11/05/2017-26/05/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
26/05/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
TALLER
27/05/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
28/05/2017
Maó, Sala de Cultura de Maó
EXPOSICIÓ
28/04/2017-26/05/2017
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2015/16

Banner activitats educatives 15/16