X Memorial Climent Picornell
Fotografia

El Lliurament dels premis i la inauguració del certamen de fotografia de naturalesa dedicat a les Illes Balears que va tenir lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. El Memorial Climent Picornell, organitzat per l’AFONIB, ha arribat a la seva desena edició.

 


Ver toda la noticia
Festival Cinema d'Autor

Un dels plats interessats del primer Festival Internacional de Cinema d’Autor de Mallorca, que té lloc els dies 26, 28 i 30 de gener, és la presentació de la pel·lícula ‘Signora Enrica’ interpretada per Claudia Cardinale. L’actriu italiana serà al Centre de Cultura de Palma, el dilluns, 30 de gener, a les 18.00h.


Ver toda la noticia
Claudia Cardinale, al Centre de Cultura SA NOSTRA
Manifest per l'estímul al creixement del cinema d'autor
Suport als creadors

Arran de la posada en marxa del Festival de Cinema d’Autor Independent de Mallorca, s’ha distribuït un Manifest a favor i en suport a la creació lliure i independent. Atenent la celebració aquests dies del festival, el reproduïm i el posam a l’abast de tothom.


Ver toda la noticia
Cinema d'Autor

En el cicle de Cinema d’Autor, que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, en col·laboració amb la Fundació Caixa de Balears, es presenta la pel·lícula ‘Los exiliados románticos’. Hi assistirà el seu director i guionista, Jonás Trueba.


Ver toda la noticia
‘Los exiliados románticos’
III Festival Beethoven
Música

La tercera edició del Festival Beethoven ve carregada de bona música i de grans intèrprets. Per segona vegada ens visita el formidable pianista rus Andrey Yaroshinsky, que ens brindarà un programa rus-alemany de gran envergadura. Organitza la Societat de Concerts de Palma i la Fundació Caixa de Balears.


Ver toda la noticia
Conferència

L’eminent pedagog francès, Bernard Aucouturier, creador de la pràctica psicomotriu, oferirà aquesta conferència el dissabte, 27 de gener, a les 17.30 h, a l'Auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA. Ho organitza l’Associació de Pràctica Psicomotriu de Balears.


Ver toda la noticia
L'infant d'avui i l'autoritat. Què entenem per autoritat?
Taller d’escriptura creativa
Menorca

Els propers mesos de febrer i març, tendrà lloc a la Sala de Cultura de SA NOSTRA de Maó (s’Arraval, 32) un Taller d’Escriptura Creativa. La coordinació del taller anirà a càrrec de Lara Juanola i Anna Tudurí, llicenciades en Filologia Catalana i responsables d’Illetra


Ver toda la noticia
Solidaritat

El tradicional concert que organitza per a Nadal la Fundació Caixa de Balears, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA, també té una finalitat solidària. Enguany, la recaptació íntegra s'ha destinat a ajudar a la intensa tasca que desenvolupa l'associació 'DIGNITAT I FEINA'.


Ver toda la noticia
Associació 'Dignitat i feina'
2017, per on camina l'economia?
Article

Article d’opinió d’Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA, que publica el setmanari dedicat a l’economia, l’empresa i el turisme, ‘El económico’, distribuït pels diaris Ultima Hora, Menorca i El Periódico de Ibiza y Formentera.


Ver toda la noticia
El món en les teves mans

Curiós, entretingut, divertit, intens i ric en respostes... Els cursos que imparteix el professor Joan Roig en el Centre de Cultura SA NOSTRA tenen molts d’aquests atributs. Ell fa senzilles les complexitats del món tecnològic que tenim en les nostres mans.


Ver toda la noticia
Una nova forma d'aprendre
BMN-SA NOSTRA integra la política de RSC a la seva gestió
Responsabilitat Social

El Consell d'Administració aprova l'informe de RSC, realitzat amb les directrius del Global Reporting Initiative. Amb més de 3.887 activitats, BMN ha dut a terme una important acció social en els seus territoris d'origen.


Ver toda la noticia
Entrevista

Blanca Ballester, doctora i llicenciada en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona, coordina el Club de Lectura que proposa l’Obra Social dins el plec de novetats dels cursos d’adults 2016-2017. És el darrer dijous de cada mes.


Ver toda la noticia
El club de la lectura
MONTE WALSH
Bandes Sonores

Pel·lícula dins el ‘Memorial John Barry'. Organitza l’Associació  Balear Amics de les Bandes Sonores de Cinema, amb la col·laboració de l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA. Dimarts, 31 de gener, al Centre de Cultura de Palma, 20.00h.


Ver toda la noticia
Entrevista

Joan Amengual Campins ha fet realitat un dels somnis de la seva vida: escriure el llibre ‘Riqueza eterna’. La història fa reflexionar el lector sobre el que veritablement importa al llarg de la nostra existència. En una entrevista, curt i ras, l’autor ens desvetlla els seus secrets.


Ver toda la noticia
‘Els secrets de la riquesa eterna’
El cervell, motor de qualitat de vida
Entrevista

María José Lluy Planells (Palma, 1983), mestre d’educació primària i master en neurodidàctica, és especialista en la implementació de programes d’estimulació cognitiva i coordinadora d’un dels cursos d’adults que ofereix l’Obra Social amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA.


Ver toda la noticia
Exposició Fotografia

Sa Nostra Sala d’Eivissa acull fins el 27 de gener l'exposició ‘A cel obert’, formada per 33 fotografies de Toni Pomar que pertanyen al fons de l 'Arxiu d'Imatge i So del Consell d'Eivissa’. Arquitectura i paisatges inèdits és la proposta d’aquesta exposició organitzada pel Consell d'Eivissa.


Ver toda la noticia
‘A cel obert’
Cursos per a adults 2016 - 2017
Formació

L’Obra Social SA NOSTRA i BMN posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.


Ver toda la noticia
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
MÚSICA
25/01/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
CINEMA D'AUTOR
26/01/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
CONFERÈNCIA
27/01/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
16/12/2016-27/01/2017
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2015/16

Banner activitats educatives 15/16