MON ÂME PAR TOI GUÉRIE
Cinema francès

La pel·lícula de François Dupeyron, de 2012, la podrem veure al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. Dimarts 21 de febrer, a les 19h, gràcies a la col·laboració de la Fundació Caixa Balears i l'Alliance Française de Palma. Descobreix el poder de les mans...


Ver toda la noticia
III Festival Beethoven

Els bellíssims quintets de Mozart i Beethoven per a piano i instruments de vent sonaran en la interpretació del Quintet Lluís Vives i el pianista Enrique Bernaldo de Quirós. Serà el tercer concert del festival. Dimecres, 22 de febrer, al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.


Ver toda la noticia
Quintet Lluís Vives i Enrique Bernaldo
Investigació Biosanitària a Illes Balears
Exposició

L'Exposició INVESTIGACIÓ BIOSANITÀRIA A ILLES BALEARS és un projecte de divulgació científica que té l'objectiu de donar a conpèixer als ciutadans la recerca sanitària que es dur a terme a la nostra comunitat. Organitza l’IdISBa amb la col·laboració de la Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA.


Ver toda la noticia
Acords

Llorenç Huguet, rector de la UIB, i Antoni Serra, director territorial de BMN-Sa Nostra, refermen el suport a molts i diferents àmbits universitaris. El Club d’inversió, Demotec, Demolab, Arqueòdrom, Olimpíades UIB, són algunes de les iniciatives wque s'han impulsat de forma conjunta.


Ver toda la noticia
BMN-Sa Nostra i la UIB: trenta anys de col·laboració
Llúcia Ramis i Bàrbara Font guanyen els viatges a Berlín
Premis BMN-SA NOSTRA

Llúcia Ramis i Bàrbara Font han estat les dues estudiants de la Universitat de les Illes Balears, UIB, guanyadores del concurs ‘A Berlín amb BMN’, que fa part de la campanya ‘Llibreta Jove Mediterrània’. Ha tengut una molt bona acollida i una alta participació.


Ver toda la noticia
Mostra

La mostra gràfica 50 Anys de Cinema a Eivissa es divideix en sis espais culturals ubicats als diferents municipis de l’illa d’Eivissa. A cada un, s’hi exposa material relacionat amb el municipi mentre que a Sa Nostra Sala es presenta una visió cronològica de tota l’illa.


Ver toda la noticia
‘50 anys de cinema a Eivissa’
BMN-SA NOSTRA dóna suport financer a l'ADED
Conveni

Les dues entitats han subscrit un conveni per reforçar les vies de cooperació. Les empreses associades a l’ADED tendran accés a un catàleg de productes específics i amb les millors condicions de part de BMN-SA NOSTRA.


Ver toda la noticia
Salut

Serendipia, la plataforma socioeducatiu, proposa aquesta sessió per millorar la visió amb mètodes naturals, sense cirurgia, sense ulleres ni lents de contacte. Amb la col·laboració de la Fundació Caixa de Balears. Dissabte, 25 de febrer, a les 10.00h.


Ver toda la noticia
Ioga per millorar la visió
BMN-SA NOSTRA lliure un equip ofimàtic a RESPIRALIA
Acció Social

Per contribuir a la tasca social que du a terme la Fundació Respiralia, que treballa amb el col·lectiu de persones afectades per la fibrosi quístic, BMN-SA NOSTRA li ha lliurat un equip de material ofimàtic.


Ver toda la noticia
Responsabilitat Social

El Consell d'Administració aprova l'informe de RSC, realitzat amb les directrius del Global Reporting Initiative. Amb més de 3.887 activitats, BMN ha dut a terme una important acció social en els seus territoris d'origen.


Ver toda la noticia
BMN-SA NOSTRA integra la política de RSC a la seva gestió
Manifest per l'estímul al creixement del cinema d'autor
Suport als creadors

Arran de la posada en marxa del Festival de Cinema d’Autor Independent de Mallorca, s’ha distribuït un Manifest a favor i en suport a la creació lliure i independent. Atenent la celebració aquests dies del festival, el reproduïm i el posam a l’abast de tothom.


Ver toda la noticia
Acció Social

Per contribuir a la tasca social que du a terme l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple, BMN-SA NOSTRA li ha lliurat un equip de material ofimàtic. L’ABDEM és una organització sense ànim de lucre, que compta amb 400 socis.


Ver toda la noticia
BMN-SA NOSTRA lliure un equip d’ofimàtica a l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple
Taller d’escriptura creativa
Menorca

Els propers mesos de febrer i març, tendrà lloc a la Sala de Cultura de SA NOSTRA de Maó (s’Arraval, 32) un Taller d’Escriptura Creativa. La coordinació del taller anirà a càrrec de Lara Juanola i Anna Tudurí, llicenciades en Filologia Catalana i responsables d’Illetra


Ver toda la noticia
Menorca Música

Tres concerts emmarquen la nova temporada de concerts d’hivern de les Joventuts Musicals de Maó. Enguany té com a fil conductor el piano com instrument acompanyant d’una flauta, d’un trombó i de la veu. Els concerts tenen lloc a la Sala de Cultura SA NOSTRA de Maó.


Ver toda la noticia
Concerts d’Hivern
Una nova forma d'aprendre
El món en les teves mans

Curiós, entretingut, divertit, intens i ric en respostes... Els cursos que imparteix el professor Joan Roig en el Centre de Cultura SA NOSTRA tenen molts d’aquests atributs. Ell fa senzilles les complexitats del món tecnològic que tenim en les nostres mans.


Ver toda la noticia
Conveni

Joan Company i Joaquín Cánovas signen un acord per agilitar les ajudes derivades de la Política Agrària Comuna de la Unió Europea (PAC). D’altra banda, els 4.000 afiliats d’ASAJA tenen accés a serveis financers de BMN-SA NOSTRA específics i fets a mida.


Ver toda la noticia
Per agilitar les ajudes de la PAC als agricultors i ramaders
El club de la lectura
Entrevista

Blanca Ballester, doctora i llicenciada en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona, coordina el Club de Lectura que proposa l’Obra Social dins el plec de novetats dels cursos d’adults 2016-2017. És el darrer dijous de cada mes.


Ver toda la noticia
Entrevista

Joan Amengual Campins ha fet realitat un dels somnis de la seva vida: escriure el llibre ‘Riqueza eterna’. La història fa reflexionar el lector sobre el que veritablement importa al llarg de la nostra existència. En una entrevista, curt i ras, l’autor ens desvetlla els seus secrets.


Ver toda la noticia
‘Els secrets de la riquesa eterna’
2017, per on camina l'economia?
Article

Article d’opinió d’Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA, que publica el setmanari dedicat a l’economia, l’empresa i el turisme, ‘El económico’, distribuït pels diaris Ultima Hora, Menorca i El Periódico de Ibiza y Formentera.


Ver toda la noticia
Formació

L’Obra Social SA NOSTRA i BMN posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.


Ver toda la noticia
Cursos per a adults 2016 - 2017
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
CINEMA FRANCÈS
21/02/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
22/02/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
TALLER
25/02/2017
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
18/03/2017
Maó, Sala de Cultura de Maó
MÚSICA
08/04/2017
Maó, Sala de Cultura de Maó
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2015/16

Banner activitats educatives 15/16