Hemeroteca
Nº 180 02-05-2013
nada
 

El juny viatjam a Irlanda

Coneixeu les meravelloses ciutats de Dublín, Belfast o Galway, els impressionants penya-segats de la costa nord o els secrets de la producció de la cervesa més famosa del món. Irlanda és el destí del proper viatge per a pensionistes.

més info >>

--------------------

nada
 

"Comer, beber, amar"

La nova proposta dels Sopars de Cine del Centre viatja a Taiwan, per mostrar-nos més de cent plats creats pel mestre suprem de la refinada cuina xinesa. Després sopar xinès. Divendres 3, 19 h.

més info >>

nada
 

Com ens perceben els turistes?

Els experts diuen que promoure un turisme que incorpori les actituds cíviques com a valor de convivència és imprescindible. Dijous 9 de maig, a les 19 hores, al Centre de Cultura.

més info >>

nada
 

Maig dedicat al cinema d'Assayas

El proper dimecres, 8 de maig, a les 19h, encetam el cicle de cinema francès dedicat a la figura del director Olivier Assayas amb la projecció del film H.H.H. ( 1997 - VOSE).

més info >>

nada
 

“Octubre”, la revolució russa

El cicle "De la lletra a la imatge” proposa una mirada al moment històric que va donar lloc a la primera revolució socialista. Debat i projecció del film Octubre. Dimarts, 7 de maig, a les 19 h.

més info >>

nada
 

Xavier Patiño parla de l’Odissea

Els alumnes del Curs d'Art i Cultura que ofereix l'Obra Social a Maó, gaudeixen de les xerrades sobre Homer. L'Odissea que imparteix el filòleg Xavier Patiño.

més info >>

nada
 

Nova plataforma per emprenedors

El Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears, amb el suport de diversos col·legis professionals i SA NOSTRA-BMN, posa en marxa la plataforma + Q Emprenedors.

més info >>

--------------------

nada
 

Energia renovable amb residus nàutics, millor Projecte Emprenedor

Vicente Costa, Andrés Gómez, Atalaya Parga, Lara Irurita i Antonio Pons han guanyat el premi al millor projecte emprenedor de la VIII edició de Programa Avançat de Direcció General amb Ecoport.

més info >>

--------------------

AGENDA

PALMA

Centro de Cultura de Palma

Dia 3 de maig, 19:00 h

Projecció del film "Comer, beber, amar" (1994) d'Ang Lee.

SOPARS DE CINE. Posteriorment tindrà lloc un sopar inspirat en el film. Organització: Obra Social de "SA NOSTRA" i Amics del Museu de Mallorca.

Veure tot >>

Dia 7 de maig, 19:00 h

Projecció del film "Octubre" (1928) de Serguei M. Eisenstein

CICLE DE LA LLETRA A LA IMATGE: DE REVOLUVIONS I DE CINEMA. Presentació a càrrec de Pep Traverso Ponce i posterior debat envers la revolució russa i la república dels soviets. Organització: Ateneu Pere Mascaró.

Veure tot >>

Día 8 de maig, 19:00 h

Projecció del film "H.H.H" ( 1997-VOSE).

CICLE DE CINEMA FRANCÈS: OLIVIER ASSAYAS. Organització: Obra Social "SA NOSTRA" i Alliance Française.

Veure tot >>

Día 14 de maig, 19:00 h

Conferència "Educació i Comunicació" a càrrec de Carles Capdevila, periodista i director del diari ARA.

Organització. Editora AraBalears. Col·laboració: Obra Social de "SA NOSTRA".

Veure tot >>

Día 15 de maig, 19:00 h

Projecció del film "El dorado" (2008-VOSE) .

CICLE DE CINEMA FRANCÈS: OLIVIER ASSAYAS. Organització: Obra Social "SA NOSTRA" i Alliance Française.

Veure tot >>

Día 28 de maig, 19:00 h

Taula rodona "Església i societat abans i després del Concili Vaticà II"

Presenta Biel Pérez. Hi intervénen Maria del Mar Albajar i Viñas, monja benedictina de Sant Benet de Montserrat, teòloga i economista; Teodor Suau Puig, sacerdot, llicenciat en Sagrades Escriptures i professor del Centre d'Estudis Teològics i Sebastià Mora, Secretari General de Cáritas Española i director executiu de FOESSA. Organització: Ateneu Pere Mascaró.

Veure tot >>

Inicio
Por favor, rellena los datos
Nombre *
Apellidos *
Email *
* Datos obligatorios

Los datos personales facilitados se incorporan a un fichero de "SA NOSTRA", Caja de Baleares, con dirección en la calle Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Islas Baleares, España, para remitirle información, bien mediante correo electrónico, bien por cualquier otro medio, de las noticias relacionadas con las actividades de “SA NOSTRA” y de las iniciativas que se llevan a cabo por nuestra Obra Social.

He leido y acepto las condiciones