Hemeroteca
Nº 211 06-11-2015
HOMENATGE
 

Carlos Blanes Nouvilas

La Fundació Caixa de Balears, la Universitat de les Illes Balears, la Direcció Territorial de BMN-Sa Nostra i la Junta de Patrons de la Caixa de Balears organitzen l’homenatge, a títol pòstum, al senyor Carlos Blanes, exdirector general de Sa Nostra, Caixa de Balears, i primer president del Consell Social de la Universitat.

més info >>

EMILIO DURó
 

‘Piensa diferente: lo que de verdad importa’

CASER, la Companyia d’Assegurances de Vida de Sa Nostra, i BMN-SA NOSTRA, amb motiu de la presentació de la Campanya de Plans de Pensions, organitzen la conferència d’Emilio Duró, titulada ‘Piensa diferente: lo que de verdad importa’. EXHAURIDES LES INVITACIONS!!!

més info >>

CONFERèNCIA
 

Periodisme i servei públic

La presidenta de la Federació d'Associacions de Periodistes d'Espanya, Elsa González, el divendres, 6 de novembre, pronunciarà la conferència ‘Periodisme i servei públic’. Serà a les 13.30 al Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

OPINIó
 

Xina, art i paciència

Article d'opinió del director territorial de BMN-SA NOSTRA, Antoni Serra, ‘Xina, art i paciència’, que ha publicat el setmanari ‘El económico’ que es distribueix amb els diaris Ultima Hora, Menorca i El Periódico de Ibiza y Formentera.

més info >>

EXPOSICIó
 

Inèdits torna al Centre de Cultura

Les principals obres pictòriques de la col·lecció de la Fundació Caixa de Balears es podran tornar a veure al Centre de Cultura SA NOSTRA (C/ Concepció, 12, Palma). Barceló, Miró, Tàpies, Ràfols, Gordillo, Soledad Sevilla, Bechtold...

més info >>

EXPOSICIó
 

Selfies#llucapeu2015

El Centre de Cultura SA NOSTRA acull aquesta nova proposta expositiva que neix amb motiu de la ‘Marxa des Güell a Lluc a peu’. Els selfies dels marxaires són una prova de creativitat, enginy i art en estat natural. No la te perdis!!

més info >>

ENTREVISTA
 

El món en les teves mans

Curiós, entretingut, divertit, intens i ric en respostes... Els cursos que imparteix el professor Joan Roig en el Centre de Cultura SA NOSTRA tenen molts d’aquests atributs. Ell fa senzilles les complexitats del món tecnològic que tenim en les nostres mans.

més info >>

BMN-SA NOSTRA
 

Ja tens els microcrèdits al teu abast

La Fundació Barceló, ISBA i BMN-SA NOSTRA han signat  un acord per fomentar la creació de llocs de treball, impulsar l'emprenedoria i ajudar als treballadors autònoms, cooperativistes i joves empresaris al desenvolupament de microempreses a Mallorca.

més info >>

EXPOSICIó
 

Toni Catany. Altars profans

El Centre de Cultura SA NOSTRA acull portes obertes i convida la ciutadania a veure i admirar de prop l’obra de Toni Catany, fotògraf, de Llucmajor. L’exposició Altars profans romandrà oberta fins a desembre. No t’ho perdis!!

més info >>

PARTICIPACIONS SOLIDARIES
 

Tots amb Projecte Home

BMN-SA NOSTRA col·labora en la campanya de participacions d’accions solidàries de Projecte Home. L’objectiu és ajudar en el finançament de la nova seu de l’ONG. El premi: un viatge a República Dominicana.

més info >>

SOLIDARITAT
 

BMN-SA NOSTRA habilita un compte per ajudar als refugiats

Davant la crítica situació que pateixen milers de famílies sirianes que en aquests dies cerquen refugi, BMN-SA NOSTRA ha decidit col·laborar amb UNICEF, habilitant el compte ES79 0487 0106 25 2000527128 pels donatius a aquesta ajuda humanitària. 

més info >>

CONCERT
 

Andrey Yaroshinsky, piano

En el marc del II Festival de tardor que organitza la Sociedad de Conciertos de Palma de Mallorca, el proper dia 11 de novembre, a les 20.00h, el pianista Andrey Yaroshinsky oferirà un concert extraordinari.

més info >>

FINANçAMENT A EMPRESES
 

BMN-SA NOSTRA redueix el cost de finançament a les empreses que contractin persones en atur

El Pla Ocupació elimina comissions i abarateix el finançament als clients que realitzin noves contractacions a desocupats i a joves. Segon el director territorial Antoni Serra ‘volem ser el banc de referència per a les empreses i materialitzar el compromís social que tenim establert’.

 

més info >>

LLIBRE HISTòRIC
 

Art de Conró (Mallorca, 1747)

La nova edició del llibre ‘Art de conró’ de Montserrat Fontanet, conegut agricultor llorità del segle XVIII, serà presentada el 13 de novembre, a les 19.30h, a la llibreria Abacus Cooperativa (C/Colom, 9, Palma).

més info >>

ART
 

Toni Catany. Ceràmiques de Miquel Barceló

Fins al 31 de gener, el claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor serà l’escenari de la fusió de l’obra de dues eminències en el terreny de l’art. Toni Catany, fotògraf llucmajorer, va retratar abans de morir la ceràmica de Miquel Barceló i el resultat és aquesta esplèndida mostra.

més info >>

CURS 2015-2016
 

Novetats en el Programa d'Activitats Educatives

La Fundació Caixa de Balears presenta per al nou curs escolar, 2015-2016, un Programa d'Activitats Educatives renovat, i convidar a professors, centres i alumnat a participar-hi obertament. Educació financera i una proposta mediambiental són les novetats.

més info >>

ESPORTS
 

BMN-Sa Nostra amb el Bàsquet Bahía-Sant Agustí

BMN-SA NOSTRA torna ser un dels patrocinadors del Bàsquet Bahía-Sant Agustí. Es referma la col·laboració amb el club de s’Arenal, que té el primer equip de categoria professional disputant la lliga LEB OR. És el màxim representant del bàsquet balear.

més info >>

HISTòRIA
 

Die Balearen. No t'ho perdis!

Es posa a la venda la col·lecció del Die Balearen de l’Arxiduc Lluís Salvador. Aconsegueix els 7 volums de Mallorca per a un preu simbòlic de 180€ la col·lecció o un tom concret a un preu de 30€. Al Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

--------------------

AGENDA

PALMA

Centro de Cultura de Palma

Dia 6 de novembre, 13:30 h

Periodismo y servicio público

Conferència a càrrec de la presidenta de la FAPE. Sra. Elsa González.

Organitza: Asocicación de Periodistas de España, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 10 de novembre, 18:00 h

A Beautiful Mind

Cicle de Cinema Anglès. Film de Ron Howard (2001 VO)

Organitza: APABAL, Obra Social i BMN

 

Veure tot >>

Dia 11 de novembre, 20:00 h

II Festival de Tardor

Concert del pianista Andrey Yaroshinsky. Interpretarà obres de Chopin, Lizzt. Tchaikowsky. Rachmaninov.

Entrada / donatiu:  10€

Organitza: Sociedad de Conciertos de Palma de Mallorca, Obra Social i BMN 

Veure tot >>MAó

Sala de Cultura de Maó

Dia 14 de novembre, 19:00 h

Música per a violí, viloncel i piano de Beethoven

Concert de tardor amb la participació d'Esther Pons, Pau Cardona i Ulyana Popovych.

Organitza: Joventuts Musicals de Maó, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Inicio
Por favor, rellena los datos
Nombre *
Apellidos *
Email *
* Datos obligatorios

Los datos personales facilitados se incorporan a un fichero de "SA NOSTRA", Caja de Baleares, con dirección en la calle Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Islas Baleares, España, para remitirle información, bien mediante correo electrónico, bien por cualquier otro medio, de las noticias relacionadas con las actividades de “SA NOSTRA” y de las iniciativas que se llevan a cabo por nuestra Obra Social.

He leido y acepto las condiciones