Hemeroteca
Nº 213 11-12-2015
CONCERT
 

La solidaritat i la música de Nadal

‘Blauets’ i Orquestra de Cambra de l’Escolania de Lluc protagonitzaran el Concert de Nadal de l’Obra Social de SA NOSTRA. L’església de Santa Eulàlia és l’escenari de l’actuació conjunt. La recaptació anirà destinada íntegrament al Pa de Sant Antoni.

més info >>

EXPOSICIó
 

El Betlem Tradicional Mallorquí

El Centre de Cultura SA NOSTRA, del carrer de la Concepció de Palma, estrena enguany un nou betlem. El betlem tradicional mallorquí és fruit d’anys de creació artesanal, tots els que ha invertit l’artista Miquel Àngel Moncadas Batle. Es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 13.30h i de 17 a 20h.

més info >>

FORN DE LA SOCA
 

Rebosteria tradicional mallorquina

Aquest divendres, 11 de desembre, a les 18 h, el Centre de Cultura SA NOSTRA acollirà la presentació del llibre ‘Rebosteria tradicional mallorquina’. Ho farà el seu autor el mestre cuiner Tomeu Arbona, acompanyat per Andreu Manresa, Xisco Bonnin i Aina Pascual.

més info >>

MENORCA
 

Temporada de concerts de tardor

El dissabte, 12 de desembre, a les 19,00 h, la Sala de Cultura Sa Nostra, a S’Arraval,32, de Maó, allotjarà el concert d’Olga Benito, arpa. Organitza: Joventuts Musicals de Maó.

més info >>

CARLOS BLANES
 

Unas pinceladas sobre mi padre

Tomás Blanes Jaume, el fill primogènit de Carlos Blanes, féu una intervenció memorable el dia de l’homenatge al seu pare. Carlos Blanes fou 25 anys director general de SA NOSTRA i el primer president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. FOTOS I VIDEO DE L'ACTE!

més info >>

LLIBRE HISTòRIC
 

Art de Conró (Mallorca, 1747)

La nova edició del llibre ‘Art de conró’ de Montserrat Fontanet, conegut agricultor del segle XVIII, serà presentada divendres, 11 de desembre, a les 20.30h, en el Casal dels Tarongers de Lloret de Vistalegre. 

més info >>

EXPOSICIó
 

Toni Catany. Altars profans

El Centre de Cultura SA NOSTRA acull portes obertes i convida la ciutadania a veure i admirar de prop l’obra de Toni Catany, fotògraf, de Llucmajor. L’exposició Altars profans romandrà oberta fins a desembre. No t’ho perdis!!

més info >>

MENORCA
 

‘La tardor’

Fins el 4 de gener es pot visitar a la Sala de Cultura SA NOSTRA de Maó, al carrer de S'Arraval, 32, l’exposició ‘La tardor’ que aplega obres de l’artista Antoni Rodríguez Rubia. De 17.30 a 20.30 h.

més info >>

BMN-SA NOSTRA
 

Microcrèdits al teu abast

La Fundació Barceló, ISBA i BMN-SA NOSTRA han signat  un acord per fomentar la creació de llocs de treball, impulsar l'emprenedoria i ajudar als treballadors autònoms, cooperativistes i joves empresaris al desenvolupament de microempreses a Mallorca.

més info >>

HISTòRIA
 

Die Balearen! al teu abast

Es posa a la venda la col·lecció del Die Balearen de l’Arxiduc Lluís Salvador. Aconsegueix els 7 volums de Mallorca per a un preu simbòlic de 180€ la col·lecció o un tom concret a un preu de 30€. Al Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

FINANçAMENT A EMPRESES
 

BMN-SA NOSTRA redueix el cost de finançament a les empreses que contractin persones en atur

El Pla Ocupació elimina comissions i abarateix el finançament als clients que realitzin noves contractacions a desocupats i a joves. Segon el director territorial Antoni Serra ‘volem ser el banc de referència per a les empreses i materialitzar el compromís social que tenim establert’.

 

més info >>

PARTICIPACIONS SOLIDARIES
 

Tots amb Projecte Home

BMN-SA NOSTRA col·labora en la campanya de participacions d’accions solidàries de Projecte Home. L’objectiu és ajudar en el finançament de la nova seu de l’ONG. El premi: un viatge a República Dominicana.

més info >>

EXPOSICIó
 

Inèdits torna al Centre de Cultura

Les principals obres pictòriques de la col·lecció de la Fundació Caixa de Balears es podran tornar a veure al Centre de Cultura SA NOSTRA (C/ Concepció, 12, Palma). Barceló, Miró, Tàpies, Ràfols, Gordillo, Soledad Sevilla, Bechtold...

més info >>

EDUCACIó
 

Cursos per a adults 2015-2016 a Mallorca

L’oferta dels Cursos per a Adults que presenta l’Obra Social de SA NOSTRA, amb la col·laboració de BMN-SANOSTRA, per al curs 2015-2016, manté els cursos d’Història de l’Art, un monogràfic sobre art contemporani i un sobre la vida i obra de Goya.

més info >>

CUINA
 

Andreu Genestra, el xef del Centre de Cultura

El Centre de Cultura SA NOSTRA mante una estreta col·laboració amb Andreu Genestra, el cuiner mallorquí premiat amb una estrella Michelin, que dirigeix el restaurant Aromata al patí del mateix Centre, al Carrer Concepció de Palma.

més info >>

CONVENI
 

BMN-SA NOSTRA amb l’Associació d’Empresaris d’Activitats Marítimes de Balears

L’Associació d’Empresaris d’Activitats Marítimes de les Balears (APEAM) i BMN-SA NOSTRA han signat avui un acord ampli de col·laboració per treballar conjuntament a favor de l’empresari de serveis i activitats marítimes i per ajudar en la dinamització econòmica de les Illes Balears.

més info >>

POESIA
 

Jo és un altre

El catedràtic d’Economia Antoni Riera ha presentat el seu poemari ‘Jo és un altre’ a la Sala dels Altars Profans, al Centre de Cultura SA NOSTRA. L’obra va guanyar el premi Vila de Lloseta 2015.

més info >>

INFORMACIó I COMPROMíS
 

El VII Premi de Periodisme Alberta Giménez

El Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG), adscrit a la Universitat Pontifícia Comillas, ha anunciat la convocatòria del VII Premi de Periodisme Alberta Giménez. El concurs està patrocinat per l’Obra Social, BMN-Sa Nostra i Endesa.

més info >>

--------------------

--------------------

--------------------

AGENDA

PALMA

Centro de Cultura de Palma

Dia 11 de desembre, 11:00 h

Comprender y apoyar a las personas con TEA desde una perspectiva neuroevolutiva

Conferència a càrrec del Sr. Ricardo Canal, investigador.

Organitza: APNAB-Gaspar Hauser, Obra Socia i BMN

Veure tot >>

Dia 11 de desembre, 18:00 h

Rebosteria Tradicional de Mallorca

Presentació del llibre a càrrec del seu autor, el mestre cuiner Tomeu Arbona, del Fornet de la Soca. També l'acompanyaran el Sr. Andreu Manresa, el Sr. Xisco Bonnin i la Sra. Aina Pascual.

Organitza: Obra Social, BMN i l'autor

Veure tot >>

Parròquia de Santa Eulàlia

Dia 11 de desembre, 20:00 h

Escolania Blauets de Lluc i la seva Orquestra de Cambra

Concert Solidari de Nadal a benefici de l'ONG Pa de Sant Antoni-Frares menors Caputxins.

Venda d'entrades al Centre de Cultura de dilluns a divendres en horari:

matins: de 10:30-13:30h

tardes: de 17-20h.

Entrada / donatiu:  5 €

Organitza: Obra Social i BMN

Veure tot >>MAó

Sala de Cultura de Maó

Dia 12 de desembre, 19:00 h

Europa a travès de l'arpa

Concert d'Olga Benito.

Organitza: JJMM Maó. Obra Social i BMN

Veure tot >>

Inicio
Por favor, rellena los datos
Nombre *
Apellidos *
Email *
* Datos obligatorios

Los datos personales facilitados se incorporan a un fichero de "SA NOSTRA", Caja de Baleares, con dirección en la calle Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Islas Baleares, España, para remitirle información, bien mediante correo electrónico, bien por cualquier otro medio, de las noticias relacionadas con las actividades de “SA NOSTRA” y de las iniciativas que se llevan a cabo por nuestra Obra Social.

He leido y acepto las condiciones