Hemeroteca
Nº 203 13-03-2015
MúSICA A MENORCA
 

Stabat Mater de Pergolesi, un regal

El 'Stabat Mater' de Pergolesi protagonitzarà la part principal del concert que, aquest dissabte 14 de març a les 19 hores a la Sala de Cultura Sa Nostra de Maó, servirà per acomiadar la temporada musical d'hivern de Joventuts Musicals de Maó.

més info >>

CINEMA MUSICAT
 

The general (1926)

Cinquena sessió de cinema musicat en el Centre de Cultura SA NOSTRA. Aquesta vegada l’Obra Social i el Cafè Antiquari recuperen The general, una pel·lícula de Buster Keaton i Clyde Bruckman. Dimecres, 25 de març a les 19.00h.

més info >>

FOTOGRAFIA
 

Mirades obertes a la natura

L'exposició 'Mirades obertes a la natura' es pot veure a Sa Nostra Sala, d'Eivissa, del 12 de febrer a l’1 d’abril. Organitza l’Institut d’Estudis Baleàrics, amb el patrocini del Govern de les Illes Balears i la col·laboració del Consell d’Eivissa.

més info >>

MENORCA
 

Obrim la primavera

La proposta de l’Ajuntament de Maó, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA, enguany avança el seu inici i es perllongarà fins al 16 de maig. S'han programat 11 espectacles d’una iniciativa consolidada i ben acollida pel públic.

més info >>

DEBAT
 

Parlem d’educació amb el Tercer Sector

Aquest dilluns, 16 de març, a les 19.00h, tendrà lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA el segon debat, que promou Illes per un Pacte Educatiu, Parlem d’Educació amb el Tercer Sector. No t’ho perdis!

més info >>

SALUT
 

Obesitat i esport

Les XXVII Jornades de l’Esport Base tracten enguany el tema de l’obesitat i l’esport. Al llarg de dos dies especialistes en medicina esportiva del Consell de Mallorca i de centres esportius d’arreu d’Espanya hi prendran part. L’escenari serà el Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

ART
 

Els imprescindibles de la col·lecció SA NOSTRA i BMN

Si encara no l'heu vista, us convidam a un recorregut per la plàstica de la segona meitat del segle XX, tot a partir dels fons artístics de SA NOSTRA i BMN. 24 obres 24 artistes.

més info >>

CONFERèNCIA
 

Els pinars de Mallorca

Amb motiu de la celebració del Dia Forestal Mundial,  Luis Gil Sánchez, Catedràtic de la Universitat Politècnica de Madrid dictarà la conferència ‘Els pinars de Mallorca: formacions bàsiques en la naturalesa balear’. Serà en el Centre de Cultura SA NOSTRA el dimecres, 18 de març. 19.00h.

més info >>

PRESENTACIó A ARTà
 

‘La terra i el temps’ senyals d’identitat

Antoni Ginard i Andreu Ramis presenten ‘La terra i el temps. De cap a cap d'any’ a Artà. L’acte tendrà lloc aquest divendres, 13 de març, a les 20.30 h, a la Sala d’Actes del Teatre d’Artà.

més info >>

EXPOSICIó
 

Camins Interiors

L'exposició d'Andreu Llambies que s'inaugura avui es pot veure a la sala d'art de la Seguretat Social (la Rambla, 18, Palma), a partir de les 19 hores i fins a les 21 hores. Romandrà oberta fins dia 31 de març.

més info >>

ACTUALIDAD
 

César Bona 'Hem d’escoltar més als nens'

‘Hem d'aconseguir que els nens se sentin protagonistes del seu aprenentatge’. Aquest és un dels principals reptes que va llançar el candidat a millor mestre del món, César Bona, en la conferència a Palma. L'acte fou organitzat per la Fundació ASIMA amb el patrocini de BMN-SA NOSTRA.

més info >>

ENTREVISTA
 

‘L'art millora els resultats acadèmics i les actituds dels estudiants’

Bel Galmés, historiadora i crítica d’art, explica el valor de l’art en el desenvolupament de la persona i a l’educació dels nins.

més info >>

ACTIVITATS EDUCATIVES
 

Diversió i aprenentatge en el taller de les arts

L’altre dia vam presenciar com els alumnes del Col·legi Públic de Pràctiques gaudien de la visita-taller l’exposició Inèdits?.

més info >>

--------------------

AGENDA

PALMA

Centro de Cultura de Palma

Dia 13 de març, 11:00 h

Corrents arquitectònics d'avui

Curs impartit per Pilar Rubí

Veure tot >>

Dia 13 de març, 20:20 h

Tiempo Real

Organitza: Trampa Teatre, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 14 de març, 20:20 h

Tiempo Real

Organitza: Trampa Teatre, Obra Social i BMN

Veure tot >>MAó

Sala de Cultura de Maó

Dia 14 de març, 19:00 h

Concert d'obres de Bocherini i Pergolessi

Maria Camps (soprano), Eulàlia Salbanyà (mezzosoprano) i Toni Perelló (guitarra), i el quartet Aguinada: Esther Pons (violí), Carme Cardona (violí), Andreu Cardona (viola) i Àlvar Cardona (violoncel)

Organitza: Joventuts Musicals de Maó, Ajuntament de Maó, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 16 de març, 11:00 h

Grup A: dilluns de 18:30h a 20:00h

Curs impartit per Marta Pelfort.

Un recorregut per la història de l'art universal.

Veure tot >>

Dia 17 de març, 11:00 h

Grup B: dimarts d'11:00h a 12:30h

Curs impartit per Marta Pelfort.

Un recorregut per la història de l'art universal.

Veure tot >>EIVISSA

Sala de Cultura de Eivissa

Mirades obertes a la natura. Fotografía

L'exposició romandrà oberta fins l'1 d'abril de dilluns a divendres d'11 a 14h. i de 17 a 20,30h.

Organitza: Institut d'Estudis Baleàrics, Consell Insular d'Eivissa i Obra Social.

Veure tot >>

Inicio
Por favor, rellena los datos
Nombre *
Apellidos *
Email *
* Datos obligatorios

Los datos personales facilitados se incorporan a un fichero de "SA NOSTRA", Caja de Baleares, con dirección en la calle Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Islas Baleares, España, para remitirle información, bien mediante correo electrónico, bien por cualquier otro medio, de las noticias relacionadas con las actividades de “SA NOSTRA” y de las iniciativas que se llevan a cabo por nuestra Obra Social.

He leido y acepto las condiciones