Hemeroteca
Nº 209 11-09-2015
EXPOSICIó
 

Toni Catany. Altars profans

El Centre de Cultura SA NOSTRA acull portes obertes i convida la ciutadania a veure i admirar de prop l’obra de Toni Catany, fotògraf, de Llucmajor. L’exposició Altars profans s’inaugurarà aquest dijous, 17 de setembre, a les 19.30h. No t’ho perdis!!

més info >>

ALTARS PROFANS
 

Escriu Alain d'Hooghe

‘Cada natura morta de Toni Catany, fet i fet, no és més que una pàgina de la seva autobiografia...’ Altars profans romandrà oberta al públic al Centre de Cultura SA NOSTRA, en principi, fins a desembre de 2015.

més info >>

SOLIDARITAT
 

El so del silenci i les músiques d'un món

El so del silenci dóna títol a la producció d’un plec d’activitats socials i culturals a benefici de l’APNAB-GASPAR HAUSER. Tendrà lloc del 17 de setembre al 16 d’octubre i compta, entre d’altres, amb la col·laboració de la UIB, TIRME, Els Rotaris, l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA.

més info >>

CURSOS D'ADULTS
 

La cuina d’Andreu Genestra

Una de les ofertes més suculentes dels cursos d’Adults de l’Obra Social de SA NOSTRA és la que ofereix Andreu Genestra. El jove cuiner mallorquí desplegarà tota la seva experiència culinària i cosmopolita per ensenyar les tècniques dels grans cuiners professionals.

més info >>

CONCERT
 

Less, un concert molt especial del grup CrossingLines

La música viva d’aquests talentosos de l’ESMUC és la cita ineludible d’aquest dissabte, 19 de setembre,  18.15h, al Centre de Cultura SA NOSTRA del carrer Concepció.

més info >>

FINANçAMENT A EMPRESES
 

BMN-SA NOSTRA redueix el cost de finançament a les empreses que contractin persones en atur

El Pla Ocupació elimina comissions i abarateix el finançament als clients que realitzin noves contractacions a desocupats i a joves. Segon el director territorial Antoni Serra ‘volem ser el banc de referència per a les empreses i materialitzar el compromís social que tenim establert’.

 

més info >>

SOLIDARITAT
 

BMN-SA NOSTRA habilita un compte corrent per canalitzar ajuda als refugiats sirians

Davant la crítica situació que pateixen milers de famílies sirianes que en aquests dies cerquen refugi, BMN-SA NOSTRA ha decidit col·laborar amb UNICEF, habilitant el compte ES79 0487 0106 25 2000527128 pels donatius destinats a aquesta ajuda humanitària. 

més info >>

BMN-SA NOSTRA
 

Ja tens els microcrèdits al teu abast

La Fundació Barceló, ISBA i BMN-SA NOSTRA han signat  un acord per fomentar la creació de llocs de treball, impulsar l'emprenedoria i ajudar als treballadors autònoms, cooperativistes i joves empresaris al desenvolupament de microempreses a Mallorca.

més info >>

CONFERèNCIA
 

Genocidi en el Sàhara occidental...

El Centre de Cultura SA NOSTRA allotjarà la Conferència ‘Genocidi en el Sàhara Occidental, causa oberta: el processament a onze alts càrrecs marroquins per genocidi del poble sahrauí’ que organitza l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears.

més info >>

EDUCACIó
 

Cursos per a adults 2015-2016 a Mallorca

L’oferta dels Cursos per a Adults que presenta l’Obra Social de SA NOSTRA, amb la col·laboració de BMN-SANOSTRA, per al curs 2015-2016, manté els cursos d’Història de l’Art, un monogràfic sobre art contemporani i un sobre la vida i obra de Goya.

més info >>

FINANCES SOCIALS
 

Impuls al Mont de Pietat de BMN-SA NOSTRA

Creat el 1882, el Mont de Pietat de BMN-SA NOSTRA l’any passat va mantenir més de 7.200 préstecs. Ara, s’ha augmentat el preu de l’or per beneficiar els clients amb préstecs i s'ha nomenat directora a Susana Cañellas Rotger.

més info >>

HISTòRIA
 

Die Balearen. No t'ho perdis!

Es posa a la venda la col·lecció del Die Balearen de l’Arxiduc Lluís Salvador. Aconsegueix els 7 volums de Mallorca per a un preu simbòlic de 180€ la col·lecció o un tom concret a un preu de 30€. Al Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

ACTIVITATS EDUCATIVES
 

Dues novetats en el Programa d'Activitats Educatives

La Fundació Caixa de Balears presenta per al nou curs escolar, 2015-2016, un Programa d'Activitats Educatives renovat, i convidar a professors, centres i alumnat a participar-hi obertament. Educació financera i una proposta mediambiental són les novetats.

més info >>

CURSOS D’ADULTS
 

Programació cursos Sa Nostra a Menorca

La Fundació Caixa de Balears ja està enllestint la proposta de cursos d’adults per al 2015-2016. L’avanç de la programació de Menorca destaca per la seva riquesa temàtica, qualitat literària i artística

més info >>

PART FORANA A LLUC
 

50 pobles de Mallorca escalfen cap, cos i cames

La XXXVI Pujada a Lluc a peu de la Part Forana ja és en marxa. Els organitzadors volen superar els 10.000 pelegrins de 50 pobles de Mallorca. Patrocinen BMN-SA NOSTRA, Caser i l'Obra Social de Sa Nostra.

més info >>

--------------------

AGENDA

PALMA

Centro de Cultura de Palma

Dia 16 de setembre, 20:00 h

Festival en memòria d'Antònia Fluxà.

Participa: Max Bruch (Piano Quintet).

Interpretació d'obres de Respighi i Max Bruch.

Entrada/donatiu: 10 euros.

Telèfon de reserves: 622 434 309.

Organitza: Sociedad de Conciertos de Palma de Mallorca, Obra Social i BMN.

Veure tot >>

Dia 18 de setembre, 19:00 h

Genocidi en el Sàhara Occidental: Causa Oberta

El processament a onze alts càrrecs mallorquins per genocidi al poble sahrauí, amb la intervenció del Sr. Ferran Gomila, advocat i membre de la Comissió dels Drets Humans de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Balears i Sr. Manuel Ollè, adovcat  impulsor del procès davant l'Audiència Nacional.

Organtiza: Assocació Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 19 de setembre, 18:15 h

Sessió introducció al concert

Conferència a càrrec del Sr. Luis Codera Puzo.

Organitza: Placa Base, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Inicio
Por favor, rellena los datos
Nombre *
Apellidos *
Email *
* Datos obligatorios

Los datos personales facilitados se incorporan a un fichero de "SA NOSTRA", Caja de Baleares, con dirección en la calle Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Islas Baleares, España, para remitirle información, bien mediante correo electrónico, bien por cualquier otro medio, de las noticias relacionadas con las actividades de “SA NOSTRA” y de las iniciativas que se llevan a cabo por nuestra Obra Social.

He leido y acepto las condiciones