Esport

21-01-2015

BMN-SA NOSTRA i el Consell de Mallorca impulsen l'Esport Base

BMN-SA NOSTRA col·labora novament amb el Consell de Mallorca en les activitats esportives adreçades a infants i joves. El calendari 2015 és d'ampli abast.

El vicepresident insular, Joan Rotger, ha signat aquest matí el conveni de col·laboració, al llarg d'un acte on també ha assistit el director territorial de l'entitat financera, Antoni Serra.

El Consell de Mallorca i BMN-Sa Nostra han signat aquest matí la renovació del conveni de col·laboració que uneix totes dues institucions en el terreny del foment de l'esport en edat formativa i escolar.

L'acte ha tengut lloc a les dependències dels serveis centrals de BMN-Sa Nostra, al Polígon de Son Fuster, amb la presència del vicepresident del Consell, Joan Rotger, i el director territorial de l'entitat financera, Antoni Serra, a més del director insular d'Esports, Joan Antoni Ramonell, i el director de Relacions Institucionals de BMN-Sa Nostra, Jordi Mulet.

El foment de valors com l’esperit d’equip, la generositat, la constància...

Mitjançant aquest acord, BMN-Sa Nostra es compromet a aportar diferents peces de material esportiu adreçades als infants que participen en les activitats organitzades pel Consell a través de la Direcció Insular d'Esports. En concret, el conveni preveu el lliurament de 2.500 motxilles, 2.000 gorres i 1.700 botelles d'aigua.

‘És una satisfacció refermar aquesta col·laboració que ja fa anys que duem a terme amb el Consell per afavorir la pràctica de l’esport en edat escolar. Cada nou any, el plec d’activitats que s’ofereix creix i abasta també a l’entorn familiar. La promoció d’una vida sana, el foment de valors com l’esperit d’equip, la generositat, la constància o l’afany de superació, són les raons del suport continuat que ofereix BMN-SA NOSTRA a l’esport de base’ ha manifestat Antoni Serra, director territorial de l’entitat financera.

Per la seva part, la institució insular incorporarà la imatge corporativa de BMN-Sa Nostra en els principals esdeveniments que la seva àrea esportiva organitzi al llarg de la temporada, com ara la Gala de l'Esport, que es durà a terme el proper mes de febrer al Teatre Principal, les activitats dels Jocs Esportius Escolars o les estades esportives familiars que s'han programat al llarg del 2015.

 

Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA i Joan Rotger, vicepresident del Consell de Mallorca
Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA i Joan Rotger, vicepresident del Consell de Mallorca
fle_izq 1 / 3 fle_der
El Consell de Mallorca compta amb el suport de BMN-Sa Nostra per a la realització de les activitats esportives adreçades a infants i joves
Enlaces relacionados

:

Visita la web de l'esport de base del Consell de Mallorca

http://www.esportbasemallorca.net/
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
EXPOSICIÓ
29/11/2018-01/02/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
30/11/2018-04/01/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
CONFERÈNCIA
20/12/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
29/11/2018-25/01/2019
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2018/19

Banner activitats educatives 18/19