Taller

26-10-2017

Educar des de la tranquil·litat

Aquest taller se centra en la conferència que imparteix Lucía Galán "Educar des de la tranquil·litat", un aplec d'estratègies i formes d'entendre l'educació infantil en què el nin i els seus pares són el centre. Dissabte, 28 d’octubre, 11.00h, Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.

Taller que també comptarà amb nombroses eines que poden ajudar a completar amb molt de sentit comú les bases de la personalitat dels que seran els adults del futur.

Lucía la meva pediatra

Habitual col·laboradora de la cadena SER i del programa de televisió Saber Vivir, Lucía Galán és una dona incansable, d'aquestes persones capaces de compaginar el seu etern somriure amb tot tipus de tasques i viatges per tot el país.

A més i sobretot és mare. I sap parlar des de la seva experiència i des del seu coneixement amb una claredat que de vegades trobem a faltar en alguns professionals.

Dedicació, qualitat i professionalitat

No falla mai a la seva consulta de pediatre a l'Hospital Internacional Medimar i a la Policlínica Mayo d'Alacant, però sempre treu temps per donar conferències i tallers, escriure articles en revistes i premsa diària, mantenir el seu bloc sempre actualitzat i ser l'autora de 2 llibres súper vendes a Espanya, en els quals aborda temes que a més d'un ens han ajudat a l'hora d'entendre millor als nostres fills.

Un remolí, sí. Una apassionada dels nins, de la seva salut, la seva educació i la seva felicitat. Per això, tot l'equip de Kids & Us Mallorca treballa sense parar per organitzar, quadrar agendes, buscar espais i tancar una visita que estan convençuts us encantarà.

Serà la primera de moltes, perquè aquest any volen que sigui un any 10. Amb esdeveniments, conferències, tallers i, per descomptat, milers d'activitats per als nostres petits.

  • Entrada: 10 euros

 

Lucía Galán
Lucía Galán
fle_izq 1 / 2 fle_der
Habitual col·laboradora de la cadena SER i del programa de televisió Saber Vivir, Lucía Galán és una dona sensible, preparada, competent i incansable...
Enlaces relacionados

:

Enllaça amb Kids&Us Mallorca

http://www.kidsandusmallorca.com/
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
EXPOSICIÓ
29/11/2018-01/02/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
30/11/2018-04/01/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
CICLE CINEMA ANGLÈS
11/12/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
29/11/2018-25/01/2019
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2018/19

Banner activitats educatives 18/19