Música

28-06-2018

55è Concert al Torrent de Pareis

La Capella Mallorquina protagonitza l'emblemàtic concert del Torrent de Pareis.

L'esdeveniment, cita ineludible de l'estiu, serà el diumenge 1 de juliol.

La Capella Mallorquina, una de les formacions que més vegades han actuat en el Concert al Torrent de Pareis, tornarà aquest diumenge a aquest escenari emblemàtic, en una cita que reuneix turistes i residents amants de la música i la natura.

La formació coral, dirigida per José Maria Moreno, va ser durant molt d'anys la protagonista d'aquest esdeveniment musical, i l'estiu passat va tornar a retrobar-se amb el Concert al Torrent de Pareis. A més del seu prestigi com a entitat musical, la Capella Mallorquina és tot un emblema cultural i que ha promogut el moviment coral a tot Mallorca. El concert de diumenge comptarà amb les solistes Cristina Van Roy, Elena Nosova, Marga Pons i Catalina Borràs.

Les audicions al Torrent de Pareis començaren l'any 1964 per iniciativa del pintor Josep Coll Bardolet que, mogut per la voluntat de difondre la música coral i fer-ne una manifestació popular, trià aquest escenari natural per la seva bellesa i la sonoritat. Vint anys després, Sa Nostra, Caixa de Balears, n'assumí la continuació. Amb el pas dels anys la cita ha arribat a congregar a milers de persones atretes per la combinació de música i paisatge. 

1
La Capella Mallorquina torna al Torrent de Pareis
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
CONFERÈNCIA
15/11/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
MÚSICA
16/11/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
CINEMA ISRAELIÀ
19/11/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
20/09/2018-16/11/2018
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2018/19

Banner activitats educatives 18/19