Cinema

30-10-2018

La comèdia "Zero Motivacions" obre el Cicle de cinema israelià de l'Institut de Relacions Culturals Balears - Israel

Les projeccions seran tots els dilluns del  mes de novembre a les 20 h 

La comèdia sobre una unitat de l'exèrcit israelià "Zero Motivations", de la directora israeliana Talya Lavie, obrirà el dilluns 5 de novembre el Cicle de cinema israelià organitzat per l'Institut de Relacions Culturals Balears - Israel.

El programa complet del cicle consta de tres films i un documental. Totes les projecciones són en versió original, en hebreu, subtitulades en castellà i té com a objectiu, a més de mostrar la producció cinematogràfica que es fa en hebreu, mostrar nous i diferents punts de vista sobre el conflicte palestino-israelià.

En aquesta línia cal destacar la projecció del documental "One Flight For Us", dirigit per Haim Hakat, on es mostren evidències de què els aliats sabien de les atrocitats que estava cometent el govern de Hitler contra els jueus.

"The Cousin", dirigida per Tzhi Grad, que es projectarà a la segona sessió, ofereix una visió del conflicte palestino-israelià basat en les relacions humanes. A "Nuestro Padre", la producció franco-israelià de Meni Yaish, també s'ofereix una visió de com afecta el conflicte a les relacions personals.

El Cicle està organitzat per l'Institut de Relacions Culturals Balears-Israel, i coordinat per la seva presidenta Jacqueline Tobiass. L'entitat treballa amb l'objectiu d'estrènyer els llaços entre el poble de les Illes i Israel en honor al llegat històric comú entre les regions.

 

1
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
MÚSICA
15/02/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
CINEMA I DISCAPACITAT
18/02/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
CINEMA FRANCÈS
19/02/2019
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
14/02/2019-27/02/2019
Maó, Sala de Cultura de Maó
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2018/19

Banner activitats educatives 18/19