Formació

600 alumnes reben els diplomes dels Cursos d’Adults

El Centre de Cultura s’ha omplert de gom a gom per celebrar l’acte de clausura dels Cursos d’Adults que ha organitzat l’Obra Social de SA NOSTRA. Un total de 856 persones, 589 a Mallorca i 267 a Menorca, han participat enguany en aquest programa que es consolida com un clàssic de la formació per a adults a les Illes.

 En el decurs de l'acte, Fernando Alzamora, President de SA NOSTRA, ha encoratjat els alumnes que han rebut un diploma conforme han finalitzat la formació.

El coneixement ens ajuda a entendre les idees i les ideologies que mouen el món, i el seu art, la seva política, les seves religions, les seves societats. El coneixement és el camí de la saviesa. I la saviesa és, segurament, el camí de la felicitat. Una felicitat que avui es converteix en satisfacció, perquè impulsar la formació és, per a “SA NOSTRA”, un objectiu prioritari en l’àmbit social. Les persones sou un col·lectiu molt preuat, molt estimat, per la nostra entitat. I per aquest motiu, destinam generosament esforços i recursos a la seva formació’, ha manifestat Fernando Alzamora.

Podeu veure les fotografies de l'acte.

Fernando Alzamora: “El coneixement ens ajuda a entendre les idees i les ideologies que mouen el món"
Professors i representants de SA NOSTRA en l'acte de clausura
Professors i representants de SA NOSTRA en l'acte de clausura
fle_izq 1 / 11 fle_der
Buscador
Agenda
Ver toda la agenda
CINEMA D'AUTOR
12/03/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
PRESENTACIÓ LLIBRE
21/03/2018
Palma, Centro de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
02/03/2018-31/03/2018
Maó, Sala de Cultura de Maó
Suscribete a la Revista Digital

Programa de actividades educativas 2017/18

Banner activitats educatives 17/18